Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Verwarming - Verwarming Verwarming - Verwarming
Everts Sanitair en verwarming

Verwarmingsinstallateur 

Bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem adviseren we je graag over de talloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van verwarming. Van vloerverwarming tot cv-ketels. We geven niet alleen advies maar kunnen ook je verwarming of cv-ketel installeren én onderhouden.

Verwarming - 1. Everts Radiator voor jouw badkamer

Radiator voor jouw badkamer

Na een warme douche stap je het liefst in een aangenaam warme badkamer. Een fijne radiator mag dan ook niet ontbreken in een badkamer. In onze showroom in Haarlem laten wij je talloze mogelijkheden zien. Zo zijn er prachtige designradiatoren. Designradiatoren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en in kleuren. Daarmee kun je jouw eigen smaak en stijl van je badkamer bepalen. Of wat dacht je van vloerverwarming door de hele woning? Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken, woonkamer en zelfs de hal. We kunnen je de opties laten zien en bekijken wat het beste in jouw badkamer past en nodig is.

We zorgen er graag voor dat je zorgeloos kunt genieten van warmte

Cv-ketel en installatie  

Een cv-ketel is een belangrijk onderdeel van je huis. We kunnen niet zonder warm water en warmte. Met een cv-ketel heb je altijd warm water en een heerlijk warm huis. Ook voor advies en installatie van een cv-ketel ben je bij Everts Sanitair en Verwarming aan het juiste adres. Een cv-ketel installeren vraagt om vakkennis en ervaring. Ons installatieteam beschikt over deze deskundigheid en installeert jouw nieuwe cv-ketel veilig en met uiterste zorgvuldigheid.

Verwarming - 3. Everts Cv-ketel en installatie / Onderhoud
Vloerverwarming voor extra comfort

Onderhoud van je cv

We willen graag dat je altijd kunt genieten van warmte en warm water. Met de juiste cv-ketel ben je hiervan verzekerd. Natuurlijk heeft een cv-ketel ook onderhoud nodig. Met onze onderhoudscontracten ben je ervan verzekerd dat jouw ketel goed onderhouden wordt en dus langer meegaat! Bezoek onze showroom in Haarlem en vraag naar de mogelijkheden. Onze installatie adviseurs staan voor je klaar voor deskundig advies. Wij werken in Haarlem, maar ook in Bloemendaal, Zandvoort en de ruime omgeving.

De zekerheid van Everts BV

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Everts BV? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken