Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Verwarming - Verwarming
Everts Sanitair en verwarming

Verwarmingsinstallateur 

Bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem adviseren we u graag over de talloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van verwarming. Van vloerverwarming tot cv-ketels. We geven niet alleen advies maar kunnen ook uw verwarming of cv-ketel installeren én onderhouden.

Verwarming - 1. Everts Radiator voor uw badkamer

Radiator voor uw badkamer

Na een warme douche stap je het liefst in een aangenaam warme badkamer. Een fijne radiator mag dan ook niet ontbreken in een badkamer. In onze showroom in Haarlem laten wij u talloze mogelijkheden zien. Zo zijn er prachtige designradiatoren. Designradiatoren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en in kleuren. Daarmee kunt u uw eigen smaak en stijl van uw badkamer bepalen. Of wat dacht u van vloerverwarming door uw hele woning? Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken, woonkamer en zelfs de hal. We kunnen u de opties laten zien en bekijken wat het beste in uw badkamer past en nodig is.

We zorgen er graag voor dat u zorgeloos kunt genieten van warmte

Cv-ketel en installatie  

Een cv-ketel is een belangrijk onderdeel van uw huis. We kunnen niet zonder warm water en warmte. Met een cv-ketel heeft u altijd warm water en een heerlijk warm huis. Ook voor advies en installatie van een cv-ketel bent u bij Everts Sanitair en Verwarming aan het juiste adres. Een cv-ketel installeren vraagt om vakkennis en ervaring. Ons installatieteam beschikt over deze deskundigheid en installeert uw nieuwe cv-ketel veilig en met uiterste zorgvuldigheid.

Verwarming - 3. Everts Cv-ketel en installatie / Onderhoud
Vloerverwarming voor extra comfort

Onderhoud van uw cv

We willen graag dat u altijd kunt genieten van warmte en warm water. Met de juiste cv-ketel bent u hiervan verzekerd. Natuurlijk heeft een cv-ketel ook onderhoud nodig. Met onze onderhoudscontracten bent u ervan verzekerd dat uw ketel goed onderhouden wordt en dus langer meegaat! Bezoek onze showroom in Haarlem en vraag naar de mogelijkheden. Onze installatie adviseurs staan voor u klaar voor deskundig advies. Wij werken in Haarlem, maar ook in Bloemendaal, Zandvoort en de ruime omgeving.

Maak een afspraak
Verwarming - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Everts BV

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Everts BV? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Verwarming - Reviewblok
Verwarming - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties