Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
Everts Sanitair en Verwarming

Installatiebedrijf 

Bij Everts kunt u niet alleen voor badkamerproducten en goed advies terecht. We kunnen met ons enthousiaste en ervaren installatieteam ook uw badkamer, toilet of  cv-ketel  installeren. U bent er bij ons van verzekerd dat alles, van begin tot eind, tot in de puntjes wordt verzorgd. We zijn uw totaalinstallateur voor in en om uw huis. 

 

  Installatiebedrijf - 1. Everts Uw totaalinstallateur

Uw totaalinstallateur

Bij de nieuwbouw of de renovatie van een badkamer komt veel kijken. Wij hebben bij Everts Sanitair en Verwarming alle kennis in huis om u compleet te ontzorgen. Niet alleen bij badkamerinstallatie, maar bij alle installatieklussen in en om uw huis. We leveren hierbij topkwaliteit. Met ons eigen installatieteam realiseren we uw droombadkamer en nemen we u graag al het werk uit handen, zodat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden. We stellen uw wensen centraal zodat u na installatie jarenlang kunt genieten van een heerlijke badkamer.

Kwaliteit en service bij Everts Sanitair en Verwarming

Heeft u problemen met de waterleidingen in uw woning? Of is het riool verstopt? Neem direct contact met ons op en wij zorgen er voor dat het binnen no-time weer is verholpen. Woont u in Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en omgeving? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Ook voor dak- en zinkwerk, cv-installatie en onderhoud en alle  denkbare loodgieterswerkzaamheden staat ons ervaren en professionele installatieteam voor u klaar. Ons installatieteam bestaat uit allemaal vakspecialisten die voldoen aan de scherpe eisen om lid te mogen zijn van Uneto VNI. Uw garantie voor kwaliteit, service en vakmanschap.

  Installatiebedrijf - 2. Everts Kwaliteit en service bij Everts Sanitair en Verwarming
  Installatiebedrijf - 3. Everts Losse onderdelen nodig/Eveleens sanitair in Aalsmeer

Losse onderdelen nodig?

Mist u bij uw klus een kraantje, een fitting of wat isolatiemateriaal? Ook voor losse installatie onderdelen kunt u bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem terecht. Bij de afhaalbalie staan onze vakmensen klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien.

  Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Everts BV

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Everts BV dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatiebedrijf - Reviewblok
Installatiebedrijf - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties