Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
Everts Sanitair en Verwarming

Installatiebedrijf 

Bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem kun je niet alleen voor badkamerproducten en goed advies terecht. Met ons enthousiaste en ervaren installatieteam kunnen we ook jouw badkamer, toilet of cv-ketel  installeren. Je bent er bij ons van verzekerd dat alles, van begin tot eind, tot in de puntjes wordt verzorgd. We zijn jouw totaalinstallateur voor in en om je huis. 

 

Installatiebedrijf - 1. Everts Jouw totaalinstallateur

Jouw totaalinstallateur

Bij de nieuwbouw of de renovatie van een badkamer komt veel kijken. Wij hebben bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem de kennis in huis om jou compleet te ontzorgen. Niet alleen bij badkamerinstallatie, maar bij alle installatieklussen in en om je huis. We leveren hierbij topkwaliteit. Met ons eigen installatieteam realiseren we jouw droombadkamer. We nemen je daarbij graag al het werk uit handen. Jouw wensen staan centraal zodat je na installatie jarenlang kunt genieten van een heerlijke badkamer.

Kwaliteit en service bij Everts Sanitair en Verwarming

Heb je problemen met de waterleidingen in jouw woning? Of is het riool verstopt? Neem direct contact met ons op. Wij verhelpen het probleem in no-time weer. Woon je in Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en omgeving? Geen probleem, wij komen graag bij je langs. Ook voor dak- en zinkwerk, cv-installatie en onderhoud en alle denkbare loodgieterswerkzaamheden staat ons ervaren en professionele installatieteam voor je klaar. Ons installatieteam bestaat uit allemaal vakspecialisten die voldoen aan de scherpe eisen om lid te mogen zijn van Techniek Nederland. Jouw garantie voor kwaliteit, service en vakmanschap.

Installatiebedrijf - 2. Everts Kwaliteit en service bij Everts Sanitair en Verwarming
Installatiebedrijf - 3. Everts Losse onderdelen nodig/Eveleens sanitair in Aalsmeer

Losse onderdelen nodig?

Mis je bij jouw klus een kraantje, een fitting of wat isolatiemateriaal? Ook voor losse installatie onderdelen kun je bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem terecht. Bij de afhaalbalie staan onze vakmensen klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van deskundig advies te voorzien.

Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Haarlem

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Everts BV

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Everts BV? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken