Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
Everts Sanitair en Verwarming

Installatiebedrijf 

Bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem kunt u niet alleen voor badkamerproducten en goed advies terecht. Met ons enthousiaste en ervaren installatieteam kunnen we ook uw badkamer, toilet of cv-ketel  installeren. U bent er bij ons van verzekerd dat alles, van begin tot eind, tot in de puntjes wordt verzorgd. We zijn uw totaalinstallateur voor in en om uw huis. 

 

Installatiebedrijf - 1. Everts Uw totaalinstallateur

Uw totaalinstallateur

Bij de nieuwbouw of de renovatie van een badkamer komt veel kijken. Wij hebben bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem de kennis in huis om u compleet te ontzorgen. Niet alleen bij badkamerinstallatie, maar bij alle installatieklussen in en om uw huis. We leveren hierbij topkwaliteit. Met ons eigen installatieteam realiseren we uw droombadkamer. We nemen u daarbij graag al het werk uit handen. Uw wensen staan centraal zodat u na installatie jarenlang kunt genieten van een heerlijke badkamer.

Kwaliteit en service bij Everts Sanitair en Verwarming

Heeft u problemen met de waterleidingen in uw woning? Of is het riool verstopt? Neem direct contact met ons op. Wij verhelpen het probleem in no-time weer. Woont u in Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en omgeving? Geen probleem, wij komen graag bij u langs. Ook voor dak- en zinkwerk, cv-installatie en onderhoud en alle denkbare loodgieterswerkzaamheden staat ons ervaren en professionele installatieteam voor u klaar. Ons installatieteam bestaat uit allemaal vakspecialisten die voldoen aan de scherpe eisen om lid te mogen zijn van Techniek Nederland. Uw garantie voor kwaliteit, service en vakmanschap.

Installatiebedrijf - 2. Everts Kwaliteit en service bij Everts Sanitair en Verwarming
Installatiebedrijf - 3. Everts Losse onderdelen nodig/Eveleens sanitair in Aalsmeer

Losse onderdelen nodig?

Mist u bij uw klus een kraantje, een fitting of wat isolatiemateriaal? Ook voor losse installatie onderdelen kunt u bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem terecht. Bij de afhaalbalie staan onze vakmensen klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien.

Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Everts BV

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Everts BV? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatiebedrijf - Reviewblok
Installatiebedrijf - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties