Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Sunshower®
Sunshower® - Sunshower® man doucht met sunshower plus one
Een weldaad van zon en warmte

Sunshower®

Wie wil er niet hele jaar door genieten van de positieve effecten van zonlicht? Of je nu gaat voor de voedende werking van UV-licht om je vitaal en energiek te voelen, of voor de verwarmende en ontspannende werking van infrarood: met een Sunshower is dit elke dag binnen handbereik.

BEKIJK DE COLLECTIE

Gevoed door licht en wetenschap

Sunshower®, een sterk staaltje techniek van Nederlandse bodem, is een unieke toevoeging aan de doucheruimte. Mede mogelijk gemaakt door wetenschappers van de TU Delft en medische gezondheidsexperts van het LUMC en VUmc biedt deze energiebron van licht meerdere voordelen. Zo voel je je energieker en ervaar je minder stress. Ook stimuleert het de doorbloeding en de aanmaak van vitamine D, en vermindert het spier- en gewrichtspijn.

Jouw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem vertelt je graag meer over Sunshower.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Nieuw: Sunshower PLUS/ONE

De stijlvolle nieuwe productlijn ‘Round’ van Sunshower® sluit met zijn afgeronde en zwevende design helemaal aan op de laatste badkamertrends. De Sunshower PLUS/ONE is beschikbaar in drie formaten in zowel inbouw als opbouw. Alle varianten zijn uitgevoerd in trendy kleuren: zwart, wit, organic grey en sand white. Kortom, een perfecte match met elke badkamer.

Sunshower® - Nieuw: Sunshower Round

Laat je verwarmen door infrarood

Infraroodlicht dringt diep in je lichaam door en zorgt voor een heerlijk gevoel van warmte en rust. Het ontspant je spieren, verbetert de bloedsomloop en verlicht spier- en gewrichtspijn. Ideaal om de drukte van de dag van je af te laten glijden of -als je met stijve spieren uit bed komt- in harmonie een nieuwe dag op te starten.

Sunshower® - Laat je verwarmen door infrarood
Sunshower® - Laag gedoseerd uv-licht

Laag gedoseerd UV-licht

Teveel UV-licht is schadelijk voor het lichaam, maar we hebben het wel nodig. UV-licht speelt een belangrijke rol in lichaamsfuncties. Speciaal daarom biedt de Sunshower een verantwoorde dosis UV-licht. Hierdoor profiteer je van de aanmaak van vitamine D (ook in de winter), het gelukshormoon endorfine, een verlaagd stresslevel en een vitaler gevoel. Zo krijg je op een verantwoorde wijze een gezonde blos, versterk je het immuunsysteem en voel je je energieker.

Veiligheid Sunshower®

Sunshowers zijn speciaal ontwikkeld voor de douche. Het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

Sunshower® - Sunshower® veiligheid

Sunshower collectie

Sunshower® - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Haarlem

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken