Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Instamat designradiator
Instamat designradiator - Instamat designradiator Instamat designradiator - Instamat designradiator
Veel meer dan een warmtebron

Instamat designradiator

Instamat heeft een zeer uitgebreid assortiment designradiatoren in verschillende uitvoeringen. Met een designradiator geef je sfeer aan je badkamer, keuken of woonkamer en is het veel meer dan alleen een warmtebron. De uitstraling van de designradiator is daarbij erg belangrijk. Bekijk de grote collectie designradiatoren van Instamat: er is altijd een radiator van jouw smaak die je woning sfeer geeft. 

Instamat designradiator - 1. Instamat perfecte combinatie functionaliteit en design

Perfecte combinatie van functionaliteit en design

Iedere designradiator heeft zijn eigen vorm en functie en is in talloze kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun je de radiator volledig aanpassen aan de kleuren van je interieur. Wij lichten een aantal prachtige designradiatoren van Instamat voor je uit.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Jay handdoekdroger

De elektrische Jay handdoekdroger is een elegante en functionele manier om je handdoeken snel te verwarmen. Instamat produceert de handdoekdroger van geborsteld of gepolijst roestvast staal. Dit materiaal is perfect voor gebruik in de badkamer. Je hebt de keuze uit twee hoogtematen (820 en 1720 mm) en de kleuren rvs en zwart.

Instamat designradiator - 2. Instamat handdoekdroger
Instamat designradiator - 2. Instamat handdoekdroger

Iskol designradiator

De traditionele ladder is weer helemaal terug in de badkamer. De Iskol designradiator staat zoals een echte ladder. Uniek, stijlvol en praktisch! Je kunt de ladder enkel of dubbel plaatsen voor extra warmte. De ladder is prachtig in wit of zwart, maar is ook leverbaar in meer dan 200 andere kleuren.

Instamat designradiator: Flaps

Victor Vasilev is de bekende Italiaanse ontwerper van de Flaps designradiator van Instamat. Hij kwam met het innovatieve idee om de radiator te combineren met een verwarmd handdoekenrek. De voorkant is gemaakt van recyclebaar aluminium. Deze wordt onderbroken door openingen, de flaps. De designradiator heeft een vaste breedte van 350 mm en twee hoogtematen: 1710 mm of 2010 mm. Deze designradiator staat prachtig in een luxe badkamer.

Instamat designradiator - 3. Instamat designradiator: Flaps serie
Instamat designradiator - 4. Instamat Serie-T designradiator

Serie-T designradiatoren, verassend veelzijdig

De ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wilden met een stuk recyclebaar aluminium een warm object realiseren, letterlijk en figuurlijk. Dat is gelukt. De serie-T radiator is een veelzijdige radiator, die perfect past in de industriële badkamer. De Instamat radiatoren uit de serie hebben een kleine waterinhoud, worden snel warm en zijn energiebesparend. Je hebt de keuze uit vier verschillende varianten, waardoor de radiator in elke badkamer past.

Instamat designradiator Teso: functionaliteit en design

De designradiator Teso geeft je badkamer een fraaie en minimalistische sfeer. Deze designradiator kan zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden. Wil je ook de handdoeken verwarmen? Dat is mogelijk, dankzij de verchroomde handdoekstang aan de voorzijde. De Teso designradiator is verkrijgbaar in verschillende maten. De radiator kan tot wel drie elementen naast of boven elkaar opgebouwd worden. Dit geeft een bijzonder effect aan de ruimte.

Instamat designradiator - 5. Instamat designradiator Teso
Instamat designradiator - 6. Instamat designradiator Volata

Instamat designradiator Volata: minimalistisch en strak

De designradiator Volata is ontworpen door industrieel designer Andrea Crosetta. Deze minimalistische radiator valt op door zijn strakke design. De radiator is dankzij zijn dikte van 4 mm perfect voor de kleine badkamer. Horizontaal of verticaal? De keuze is aan u. Ook kunt u een speelse look creëren door te kiezen voor drie uitsparingen in de plaat. Of maak de badkamer ruimtelijk met de spiegeluitvoering van de radiator.

ONTDEK MEER INSTAMAT DESIGNRADIATOREN
Instamat Designradiator - Serie T - horizontale designradiator
Instamat designradiator - Volata
Instamat designradiator - Teso - rood horizontaal
Instamat Designradiator - Teso - beige verticaal
INSTAMAT COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief