Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Instamat designradiator
Instamat designradiator - Instamat designradiator Instamat designradiator - Instamat designradiator
Veel meer dan een warmtebron

Instamat designradiator

Instamat heeft een zeer uitgebreid assortiment designradiatoren. Deze radiatoren zijn veel meer dan een warmtebron alleen; ze zijn echte sfeermakers in je badkamer, keuken of woonmaker. Ontworpen door fantastische ontwerpers en voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Dus welke uitstraling en stijl past bij jou? Ontdek de grote collectie designradiatoren van Instamat.

Instamat designradiator - 1. Instamat perfecte combinatie functionaliteit en design

Perfecte combinatie van functionaliteit en design

Iedere designradiator heeft zijn eigen vorm en functie en is in talloze kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun je de radiator volledig aanpassen aan de kleuren van je interieur. Wij lichten een aantal prachtige designradiatoren van Instamat voor je uit.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Instamat Maan designradiator: een grote sprong voorwaarts

Met de Instamat Maan haal je een unieke designradiator in huis. Designer Peter Rankin haalde inspiratie uit het heelal en in het bijzonder de maan. Het bolvormige oppervlak geeft een unieke lichtreflectie. Instamat maakte de radiator van staal, waarmee de Maan krachtig oogt. Kies daarbij jouw favoriete kleur - elke gewenste RAL-kleur is mogelijk - of ga voor een speciale kleur als goud, waarmee je een volle maan laag aan de horizon symboliseert! Goed om te weten: in basis is de Instamat Maan bedoelt als bijverwarming. Optioneel is een thermostaat leverbaar, waarmee de Maan ook uitstekend als centrale verwarming fungeert.

Kleed je Maan designradiator aan met een chroomkleurige handdoekbeugel. 

Instamat designradiator Maan
Vertoning van Instamat Teso designradiators in de kleuren chroom, matzwart en verguld

Instamat designradiator Teso: functionaliteit en design

De Instamat Teso geeft een stijlvolle en minimalistische look aan de badkamer. Met veelzijdige opties kan de designradiator geheel naar persoonlijke smaak opgebouwd worden. Kies bijvoorbeeld tussen een horizontale of verticale plaatsing en het aantal elementen; de radiator kan namelijk tot wel drie elementen opgebouwd worden. De Teso designradiator is verkrijgbaar in zowel traditionele als trendy kleuren. Optioneel is de Teso, bij een verticale plaatsing, als elektrische variant leverbaar. Hiermee gaat deze prachtige designradiator met zijn tijd mee. Kortom, een echte aanwinst voor de badkamer, waarmee je badtextiel, zoals een handdoek of ochtendjas, fraai etaleert en opwarmt.

Instamat designradiator Volata: minimalistisch en strak

De designradiator Volata is ontworpen door industrieel designer Andrea Crosetta. Deze minimalistische radiator valt op door zijn strakke design. De radiator is dankzij zijn dikte van 4 mm perfect voor de kleine badkamer. Horizontaal of verticaal? De keuze is aan jou. Ook kun je een speelse look creëren door te kiezen voor drie uitsparingen in de plaat. Of maak de badkamer ruimtelijk met de spiegeluitvoering van de radiator.

De verticale designradiator Volata is ook verkrijgbaar in een elektrische variant.

Instamat designradiator - Instamat Volata & Voletti
Sfeerbeeld van een horizontaal gemonteerde designradiator: de Instamat Voletti

Instamat designradiator Voletti: het kleine broertje van Volata

De Instamat Voletti is een stijlvolle aanvulling op de Volata designradiator. Hang 'm horizontaal op, naast of deels over de Volata, en creëer een haaks lijnenspel dat rust uitstraalt. Een contrasterende kleur verterkt dit gevoel en zorgt dat niks overheerst. Ook de kleinere afmeting draagt hieraan bij en kan uitstekend dienen als handdoekwarmer. Je hebt keuze uit twee dieptematen, waarbij de de lange bevestiging speels over de Voletti te monteren is.

Upgrade jouw Voletti met een digitale inbouw thermostaat.

Instamat designradiator: Flaps

Victor Vasilev is de bekende Italiaanse ontwerper van de Flaps designradiator van Instamat. Hij kwam met het innovatieve idee om de radiator te combineren met een verwarmd handdoekenrek. De voorkant is gemaakt van recyclebaar aluminium. Deze wordt onderbroken door openingen, de flaps. De designradiator heeft een vaste breedte van 350 mm en twee hoogtematen: 1710 mm of 2010 mm. Liever elektrisch? Ook dat is mogelijk. Deze designradiator staat prachtig in een luxe badkamer.

Instamat designradiator - Instamat designradiator Flaps & Serie-T designradiatoren
Instamat designradiator - Instamat designradiator Flaps & Serie-T designradiatoren

Serie-T designradiatoren; verrassend veelzijdig

De ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wilden met een stuk recyclebaar aluminium een warm object realiseren. Letterlijk en figuurlijk. Dat is gelukt. De Serie-T radiator is een veelzijdige radiator, die perfect past in de industriële badkamer. De Instamat radiatoren uit deze serie hebben een kleine waterinhoud en worden snel warm. Je hebt de keuze uit vier verschillende varianten, waardoor de radiator in elke badkamer past.

Wist je dat de Serie-T designradiator ook in een elektrische variant verkrijgbaar is?

Instamat designradiator Blade

Peter Rankin is de beroemde designer van de Blade designradiator. De vloeiende vorm en de uitstraling van deze verwarming passen helemaal bij de huidige designtrends. De designradiator is volledig gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal dat snel verwarmt. Je kunt kiezen voor een verticale of horizontale radiator. Voor de verticale variant is tevens een handdoekdrager leverbaar. De aansluitingen zitten achter de radiator, zodat deze niet zichtbaar zijn.

De verticale Blade is ook elektrisch verkrijgbaar .

Instamat designradiator blade zwart en rood
Instamat designradiator - Blade & Tubone

Instamat Tubone

De Instamat Tubone hangt als een kunstwerk aan de muur. De designradiator bestaat uit een ovale ronde buis met een diameter van 60 mm. Instamat kan deze radiator met een, twee of drie elementen naast elkaar of twee elementen achter elkaar leveren. Dit zorgt voor meer warmte en een bijzonder effect. Je kunt kiezen voor een horizontale of verticale variant. Ook kan de radiator zowel op de vloer als aan de wand bevestigd worden. De aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de radiator, zodat je ogen gericht zijn op het prachtige design.

Designradiator Treo

Met de strakke lijnen en ronde vormen past de Treo designradiator van Instamat perfect bij een trendy badkamer. Op de buisradiator wordt een metalen plaat bevestigd met daarin drie grote ronde gaten. Handig voor het ophangen van de handdoeken! De Treo is enkel in de maat 2030 x 398 millimeter verkrijgbaar.

Instamat designradiator - Treo & Scudi
Designradiator Scudi

Designradiator Scudi

Het design van de Scudi designradiator komt direct tot leven door de speelse lijnen en de drie gebolde panelen. Massimo Iosa Ghini heeft deze bijzondere creatie ontworpen. De Scudi is zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar in de afmeting 1730 x 720 millimeter. Met een unieke kleur maak je deze radiator extra bijzonder.

ONTDEK MEER INSTAMAT DESIGNRADIATOREN

Instamat designradiator serie t goud
Instamat designradiator - Maan
Instamat designradiator - Teso - rood horizontaal
Instamat Designradiator - Teso - beige verticaal

INSTAMAT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken