Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Haarlem

Everts Sanitair en Verwarming

U kunt in de showroom van Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of toilet. Als totaalinstallateur ontzorgen we u van ontwerp tot installatie, in en om uw huis. Ons team vakspecialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

De specialist voor sanitair en installatiewerk!

Sinds 1946 zijn we, Everts Sanitair en Verwarming, de betrouwbare partner in de wijde omgeving van Haarlem. Wij realiseren voor u een complete badkamer of toilet ruimte, ontzorgen u op het gebied van riool- en waterleiding werkzaamheden. Maar wij helpen u ook graag bij dak- en zinkwerk werkzaamheden. We leveren kwaliteit voor de juiste prijs. En dat zien we terug aan onze trouwe klantenkring. Bovendien kunt in onze showroom volop inspiratie opdoen. U bent van harte welkom om in onze showroom in Haarlem te komen kijken. We staan voor u klaar om u uitgebreid advies te geven.

Maak een afspraak  

Topkwaliteit met oog voor detail

Samen met mijn team van echte vakspecialisten run ik, Marcel Mathot, met veel passie Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Aalsmeer: Eveleens Sanitair. Bij beide bedrijven hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met veel zorg en oog voor detail leveren wij enkel topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Ons enthousiaste team bestaat uit louter vakmensen die met hart en ziel zich inzetten voor het bedrijf en onze klanten. 

  Over ons - 2. Everts Ons team
We kunnen veel trouwe klanten tot onze kring rekenen. Daar zijn we echt trots op en doen we alles voor.

Uw totaalinstallateur

Naast een ruime inspirerende badkamershowroom heeft Everts BV. ook een installatiebedrijf. Ons ervaren installatie team komt graag bij u thuis om uw nieuwe badkamer, toilet of CV-ketel te installeren. Wij komen niet alleen bij klanten in Haarlem, maar helpen u ook graag in Zandvoort, Bloemendaal of Heemstede. Heeft u ook plannen om uw badkamer of toilet te renoveren? 

LEES MEER

  Over ons - 4. Everts Specialiteitenblok
  Over ons - 4. Everts Specialiteitenblok

Verwarmingsinstallateur

Everts Sanitair en Verwarming zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van warmte in de koude wintermaanden. Met onze onderhoudscontracten bent u ervan verzekerd dat uw cv-ketel goed onderhouden wordt en dus langer meegaat! Zo heeft u altijd warm water en voldoende warmte in uw woning.

LEES MEER

Everts en Eveleens: samen een sterk team

Sinds 2017 vormen Everts in Haarlem en Eveleens in Aalsmeer een sterk team. Everts in Haarlem heeft destijds Eveleens overgenomen en is zo een sterke speler in Noord Holland. Beiden bedrijven hebben een luxe showroom waar u terecht kunt voor uw complete badkamer. Daarnaast werken de beide installatiebedrijven intensief samen. CV-ketels, loodgieterswerk, riool, dakwerk en natuurlijk het installeren van complete badkamers is het vakgebied van de installatiebedrijven. We werken voor klanten in Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel vanuit Aalsmeer en voor klanten in Zandvoort, Bloemendaal of Heemstede vanuit Haarlem.

  Over ons - eveleens everts sterk team (kopie)
  Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Everts BV

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Everts BV dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties