Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Haarlem

Everts Sanitair en Verwarming

Je kunt in de showroom van Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem volop inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer of toilet. Als totaalinstallateur ontzorgen we je van ontwerp tot installatie, in en om je huis. Ons team vakspecialisten staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Everts De specialist voor sanitair en installatiewerk!

De specialist voor sanitair en installatiewerk!

Sinds 1946 zijn we, Everts Sanitair en Verwarming, de betrouwbare partner in de wijde omgeving van Haarlem. Wij realiseren voor jou een complete badkamer of toilet ruimte, ontzorgen je op het gebied van riool- en waterleiding werkzaamheden. Maar wij helpen je ook graag bij dak- en zinkwerk werkzaamheden. We leveren kwaliteit voor de juiste prijs. En dat zien we terug in onze trouwe klantenkring. Bovendien kun je in onze showroom in Haarlem volop inspiratie opdoen. Je bent van harte welkom. We staan voor je klaar om je uitgebreid advies te geven.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Topkwaliteit met oog voor detail

Samen met mijn team van echte badkamerspecialisten run ik, Marcel Mathot, met veel passie Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Aalsmeer: Eveleens Sanitair. Bij beide bedrijven hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met veel zorg en oog voor detail leveren wij enkel topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Ons enthousiaste team bestaat uit louter vakmensen die met hart en ziel zich inzetten voor het bedrijf en onze klanten.

Over ons - 2. Everts Ons team
We kunnen veel trouwe klanten tot onze kring rekenen. Daar zijn we echt trots op en doen we alles voor.

Jouw totaalinstallateur

Naast een ruime inspirerende badkamershowroom heeft Everts Badkamers ook een installatiebedrijf. Ons ervaren installatieteam komt graag bij je thuis om jouw nieuwe badkamer, toilet of cv-ketel te installeren. Wij komen niet alleen bij klanten in Haarlem, maar helpen je ook graag in Zandvoort, Bloemendaal of Heemstede. Heb je ook plannen om je badkamer of toilet te renoveren? We zijn je graag van dienst.

LEES MEER

Over ons - 4. Everts Specialiteitenblok
Over ons - 4. Everts Specialiteitenblok

Verwarmingsinstallateur

Everts Sanitair en Verwarming zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van warmte in de koude wintermaanden. Met onze onderhoudscontracten ben je ervan verzekerd dat jouw cv-ketel goed onderhouden wordt en dus langer meegaat! Zo heb je altijd warm water en voldoende warmte in jouw woning.

LEES MEER

Axor One: de essentie van eenvoud

Ken je de zeer stijlvolle badkamerserie Axor One? Deze serie van het exclusieve designmerk Axor van Hansgrohe laten wij als officiële dealer graag in onze showroom zien. Kom met eigen ogen bekijken hoe mooi de kranen van deze serie zijn. Het design is elegant, tijdloos en puur. De innovatieve kranen zijn voorzien van de nieuwste technieken en blinken uit in eenvoudig ‘all in one’ intuïtief bedieningsgemak. Met Axor One haal je bijzonder, kwalitatief hoogwaardig design in huis, in een kleur die je maar wenst. Want de Axor One kranen zijn er in chroom, zwart en 15 andere krasvaste FinishPlus oppervlakken.

LEES MEER OVER AXOR

 

Over ons - Axor One - Everts
Over ons - eveleens everts sterk team (kopie)

Everts en Eveleens: samen een sterk team

Sinds 2017 vormen Everts in Haarlem en Eveleens in Aalsmeer een sterk team. Everts in Haarlem heeft destijds Eveleens overgenomen en is zo een sterke speler in Noord-Holland. Beide bedrijven hebben een luxe showroom waar je terecht kunt voor jouw complete badkamer. Daarnaast werken de beide installatiebedrijven intensief samen. CV-ketels, loodgieterswerk, riool, dakwerk en natuurlijk het installeren van complete badkamers is het vakgebied van de installatiebedrijven. We werken voor klanten in Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel vanuit Aalsmeer en voor klanten in Zandvoort, Bloemendaal of Heemstede vanuit Haarlem.

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Haarlem

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Everts BV

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Everts BV? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken