Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Wellness en luxe - Wellness en luxe

Luxe badkamer? Dit moet je weten

Elke dag ontspannen in een spa aan huis? Een luxe badkamer maakt het mogelijk. Een slimme indeling, verfijnde materialen en de juiste producten zorgen ervoor dat je van elk moment geniet. Kijk maar eens naar onze voorbeeldbadkamers, lees een blog met tips voor de indeling, verwerk je ideeën in een 3D-ontwerp en kijk binnen bij een chique badkamer in Nijmegen. Zo krijg je ideeën voor je persoonlijke badkamer vol luxe en wellness. 

Wellness en luxe - Voorbeeld wellness badkamers

In deze badkamers ervaar je het gevoel van wellness 

Geluksmomenten van ultieme rust: dat is waar het in een luxe badkamer om draait. Everts BV heeft vier complete badkamers samengesteld waar je het aangename gevoel van een spa elke dag ervaart. Een marmerlook badkamer met inloopdouche, een eigentijdse badkamer met vrijstaand ligbad, een robuuste maatwerk badkamer en ten slotte: een luxe badkamer met ware douchestraat!

BEKIJK LUXE BADKAMERS

7 tips voor een perfect ingedeelde
wellness badkamer 

Ben je toe aan een ontspannen moment voor jezelf? Met een spa aan huis hoef je niet verder te reizen dan de badkamer. In ons blog geven we 7 tips voor een perfect ingedeelde wellness badkamer. Natuurlijke materialen en kleuren, de juiste verlichting en wat dacht je van een Finse sauna? 

LEES NU HET BLOG

 

Wellness en luxe - 7 tips voor een luxe wellnessbadkamer
Wellness en luxe - Luxe badkamer ontwerpen

Zelf aan de slag met een ontwerp

Na het bekijken van onze voorbeeldbadkamers en tips heb je misschien al een beeld bij jouw luxe droombadkamer. Met onze 3D-ontwerptool kun je jouw ideeën visualiseren in een 3D-ontwerp. Natuurlijk gaat onze badkamerspecialist ook graag aan de slag met een persoonlijk badkamerontwerp. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak. 

START MET ONTWERPEN

Kijk hoe anderen het doen

Niets is fijner dan zien hoe een 3D-ontwerp tot leven komt in een echte badkamer. In deze video kijk je binnen bij de moderne badkamer van Francis in Nijmegen. Deze badkamer is vooral bijzonder door de luxe producten en materialen, zoals de spiegel met diverse lichtstanden. Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan snel verder!

LEES HET HELE VERHAAL

Wellness en luxe - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Wellness en luxe - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Wellness en luxe - Reviewblok
Wellness en luxe - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties