Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Plezier en gemak - Plezier en gemak

Familie badkamer? Dit moet je weten

Met een gezin is het in de badkamer vaak een drukte van jewelste. De een wil 's ochtends tandenpoetsen, terwijl de ander nog onder de douche staat. In een slim ingerichte familie badkamer is dat geen probleem. Kijk maar eens naar onze voorbeeldbadkamers, met handige muurtjes voor privacy! Lees ons blog voor indelingstips, verwerk je ideeën in een 3D-ontwerp of kijk binnen bij een badkamer met landelijke uitstraling. Zo doe je ideeën op voor je eigen badkamer vol plezier en gemak!

Plezier en gemak - Voorbeeld familiebadkamers

In deze badkamers is er ruimte voor het hele gezin

Wanneer je de badkamer deelt met het hele gezin, is het wel zo fijn als iedereen ongestoord zijn gang kan gaan. Everts BV heeft vier complete badkamers samengesteld met ruimte voor elk gezinslid. Een stoere betonlook badkamer met veel privacy, een kleine badkamer met verrassend veel opbergruimte, een budget familiebadkamer en ten slotte: een trendy badkamer met inloopdouche én ligbad! 

BEKIJK FAMILIE BADKAMERS

7 tips voor een perfect ingerichte familie badkamer

Een familie badkamer is een plek voor plezier en vertier! Om ervoor te zorgen dat de terugkerende rituelen van tandenpoetsen en badderen vlotjes verlopen, is een slimme indeling een pré. In ons blog geven we 7 praktische tips voor een slim ingedeelde familie badkamer. Meubels met extra opbergruimte, aangepaste baden en niet te vergeten: veiligheid. 

LEES nu het blog

Plezier en gemak - Blog: Familiebadkamer inrichten doe je zo
Plezier en gemak - Familiebadkamer ontwerpen

Zelf aan de slag met een ontwerp

Na het bekijken en lezen van deze tips heb je misschien al een beeld bij jouw ideale gezinsbadkamer. Met onze 3D-ontwerptool kun je jouw ideeën uitproberen, door een eigen badkamerontwerp te maken. Natuurlijk helpt onze badkamerspecialist je ook graag met een persoonlijk ontwerp op maat. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak.

START MET ONTWERPEN

Kijk hoe anderen het doen

Niets is leuker dan zien hoe een 3D-ontwerp verandert in een echte droombadkamer! In deze video kijk je binnen bij de landelijke badkamer van familie Groen. Cornelius en Alina hadden een duidelijke wens: de perfecte indeling voor een jong gezin. Dat er zelfs een dubbele plafonddouche met waterval geplaatst kon worden hadden ze nooit verwacht. Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan snel verder.

LEES HET HELE VERHAAL

 

Plezier en gemak - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Plezier en gemak - Reviewblok
Plezier en gemak - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties