Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij

Vloerverwarming
in 
de badkamer

Vloerverwarming in de badkamer voor ontspannen momenten Vloerverwarming in de badkamer voor ontspannen momenten  

Nooit meer koude voeten

Vloerverwarming in de badkamer, dat is nog eens genieten! Voortaan voelt je vloer heerlijk comfortabel aan als je uit de douche of het bad stapt. Bovendien wordt een badkamer met vloerverwarming sneller droog, waardoor schimmels nauwelijks kans krijgen. Een ander voordeel: doordat elektrische vloerverwarming niet aan de cv-ketel is gekoppeld, kun je uitsluitend de vloer van je badkamer verwarmen. Energiezuinig dus, en bovendien toe te passen in vrijwel elke badkamer.

Advies van jouw specialist
Magnum mat vloerverwarming onder badkamertegels

Waar moet ik op letten bij vloerverwarming in de badkamer?

Eigenlijk zijn er bij vloerverwarming in de badkamer twee opties: elektrische vloerverwarming of watergeleide vloerverwarming die is aangesloten op de cv-ketel. Voor de badkamer is de eerste optie de beste keuze. Door de lage opbouwhoogte past elektrische vloerverwarming namelijk in elke badkamer. Het hoogwaardige merk Magnum heeft vloerverwarmingsmatten die je zowel op de isolatievloer als op een bestaande vloer kunt leggen. Graag wat extra luxe? Kies dan voor de klokthermosstaat Magnum X-treme Clock. Die zorgt ervoor dat je badkamervloer ‘s ochtends automatisch warm wordt.

Wil je alles weten over vloerverwarming in de badkamer? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met jouw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
VLOERVERWARMING PAST IN VRIJWEL IEDERE BADKAMER

Energiebesparende vloerverwarming

Wist je dat elektrische vloerverwarming energiebesparend kan zijn? Elektrische vloerverwarming staat namelijk los van de cv-ketel en gasaansluiting. Daardoor wordt alleen de vloer in de badkamer warm, terwijl je de rest van de woning niet extra hoeft te verwarmen. Heb je naast vloerverwarming ook een radiator in de badkamer? Dan heeft deze radiator per vierkante meter vloeroppervlakte minder capaciteit nodig. 

 

Vloerverwarming voor extra comfort

Geen schimmels in de badkamer

Doordat een vloer met vloerverwarming gelijkmatiger en sneller droogt, heb je geen last van schimmels in je badkamer. En dat betekent: minder poetsen en een badkamer die veel langer mooi blijft! Ook prettig: doordat de warmte vanaf de vloer opstijgt, ontstaat er minder luchtcirculatie en circuleren er minder pollen en stof door de lucht. Ideaal voor mensen met een allergie.

Vloerverwarming verbetert de luchtcirculatie
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Vloerverwarming zorgt voor minder snelle schimmelvorming
Voortaan is jouw badkamervloer heerlijk
warm en comfortabel.
Baden+ Collectie tegels

Van industrieel tot klassiek en van klein tot groot. In de Baden+ collectie vind je vloertegels die jouw droombadkamer compleet maken.

Meer Baden+ Collectie
Vloerverwarming - let op bij de keuze van de vloer
Baden+ Collectie tegels

Van industrieel tot klassiek en van klein tot groot. In de Baden+ collectie vind je vloertegels die jouw droombadkamer compleet maken.

Meer Baden+ Collectie
Vloerverwarming - radiator in vorm van ladder
Ladder? Verwarming!

De Iksol designradiator staat als een echte ladder op uw vloer. De handige treden zijn ideaal om uw handdoeken te verwarmen. Een stijlvolle radiator, die net wat anders is dan anderen.

Meer Instamat
Vloerverwarming - meer luxe opties zoals radio in de badkamer
Luxe mogelijkheden

Naast vloerverwarming zijn er diverse luxe opties die van je badkamer een leefruimte maken. Wat dacht je van een radio of tv in de badkamer?

Lees meer
Vloerverwarming - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief