Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij

Vloertegels voor
de badkamer

Vloertegels Stone Grey van Sphinx  

Vloeren om verliefd op te worden

Vloertegels zijn echte smaakmakers in huis. Steeds meer mensen kiezen daarom voor vloertegels in hun woonkamer en keuken, maar ook in hun badkamer. Een terechte keuze, zéker omdat het tegenwoordig mogelijk is om natuurlijke materialen als marmer, hout en beton perfect na te bootsen. Het resultaat: een badkamer met een natuurlijke uitstraling, en toch de voordelen van een tegel. Over het algemeen geldt: hoe groter de tegel, hoe groter de ruimte oogt. Aan de andere kant hebben kleinere vloertegels weer een speels effect. De keuze is aan jou!

Advies van jouw specialist
Vloertegels extra groot donkergrijs

Hoe kies je de juiste vloertegels?

Vloertegels zijn bepalend voor de sfeer in de badkamer. Maar hoe kies je nou de vloertegel die het beste bij jouw badkamer past? Natuurlijk begint het bij het design van de tegel. Tegels krijgen veel te verduren, waardoor het minstens zo belangrijk is om te letten op de hardheid, slijtvastheid en de onderhoudsvriendelijkheid. Wil je je veilig door de badkamer bewegen? Dan kan een tegel met antislipprofiel uitkomst bieden. Daar zie je overigens niets van. Ook goed om te weten: tegenwoordig kunnen we de douchegoot keurig wegwerken in de vloer. Daar is de afvoergoot van Easy Drain een mooi voorbeeld van. Wist je dat er zelfs douchegoten zijn die je kunt betegelen? Laat je inspireren!

RUIME KEUZE IN VLOERTEGELS

Vloerverwarming in de badkamer

Kies je voor vloertegels in je badkamer? Dan is het verstandig om ook meteen vloerverwarming te overwegen. Een verwarmde vloer in de badkamer is namelijk heerlijk comfortabel: nooit meer koude voeten! Bovendien is vloerverwarming geschikt voor iedere tegelvloer en gemakkelijk te leggen. Jouw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem adviseert je graag over de mogelijkheden van je vloertegels. 

Vloertegels en vloerverwarming een goede combinatie
 
Vloertegels XXL voor optisch grotere ruimte

XXL-vloertegels

Een absolute tegeltrend voor de badkamervloer is de XXL-tegel. Ze zijn er in verschillende formaten: van 80x80 cm tot en met 120x120 cm. Omdat het niet eenvoudig is om een grote vloertegel te leggen, is het slim om een professionele tegelzetter in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van, want als de tegel eenmaal ligt, oogt de ruimte stukken groter! En niet te vergeten: doordat deze vloertegels zo groot zijn, zijn er maar weinig voegen. Scheelt toch weer bij het schoonmaken.

Vloertegels antraciet met smalle voegen
Vloertegels van natuursteen
Vloertegels zijn bepalend voor de sfeer
in jouw badkamer.
Zacht voor je voeten

Een warme badmat onder je voeten is perfect voor een badkamer met vloertegels. Zo breng je warmte in de badkamer.

Meer van Sealskin
Vloertegels - badmat voor warme voeten
Zacht voor je voeten

Een warme badmat onder je voeten is perfect voor een badkamer met vloertegels. Zo breng je warmte in de badkamer.

Meer van Sealskin
Vloertegels - vrijstaande badkraan met handdouche
Luxe badkraan

Heb je een vrijstaand bad en wil je een echte blikvanger op jouw tegelvloer? Kies voor de vrijstaande badkraan Hotbath Buddy.

Meer Hotbath Buddy
Vloertegels - trolly voor in de badkamer
Opberggemak op wieltjes

Ben je op zoek naar meer opberggemak? Wat dacht je van een trolley. Praktisch, stijlvol en een handige manier om mooie spullen ten toon te stellen.

Mix & Match accessoires
Vloertegels - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Vloertegels - Reviewblok
Vloertegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties