Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij

Badkamer met
natuurlijke materialen

Natuurlijke badkamer - Natuurlijke badkamer  

Praktische badkamer 'Nature'

Natuurlijke materialen geven je badkamer een pure schoonheid, zoals we die normaal gesproken alleen in de natuur ervaren. In de aangename setting van onze Nature badkamer kom je dan ook heerlijk tot rust. En of je nu een kleine of een grote badkamer hebt: natuurlijke materialen zijn overal toepasbaar en zorgen altijd voor een ongerepte uitstraling. Zo creëer je een badkamer die leeft!

Natuurlijke badkamer - Kies voor een badkamer met natuurlijke materialen

Badkamer met natuurlijke materialen

  • Ongerepte uitstraling
  • Karaktervolle strokenmuur
  • Vlakke designradiator
  • Keramisch badmeubel met diepe wasbak
  • Onderhoudsvriendelijke inloopdouche
  • Softclose toilet met slanke zitting

Op zoek naar een badkamer met natuurlijke materialen? Maak dan een afspraak bij uw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem.

Maak een afspraak
Ontdek de Nature badkamer

Reliëftegels

Bij een badkamer met natuurlijke materialen denk je waarschijnlijk al snel aan hout en beton. Maar wat dacht je van een wand met reliëftegels? Het onregelmatige karakter van zo’n strokenmuur geeft je badkamer meteen een levendig karakter. Bovendien combineren de reliëftegels prachtig met de andere pure elementen in uw natuurlijke badkamer.

Om het helemaal af te maken, komt de warme houtkleur van het stoere badkamermeubel ook terug in de bruine vloertegels. En dat gaat feilloos samen met de gladde witte tegels op de wand achter het softclose toilet van Ideal Standard.

Natuurlijke badkamer met reliëftegels
 
Natuurlijke badkamer met houten badkamermeubel

Stoer badkamermeubel

Natuurlijke badkamers kenmerken zich door het gebruik van pure materialen. Zo krijgt deze Nature badkamer een unieke uitstraling dankzij het robuuste en stoere badkamermeubel van Primabad, uitgevoerd in een donkere houttint. Ook de keramische wastafel verdient bijzondere aandacht. Het meubel is namelijk opvallend diep en dus uitermate comfortabel in gebruik. 

Verder maken de glazen wanden van de inloopdouche deze badkamer met natuurlijke materialen zeer transparant. Hierdoor lijkt uw badkamer ook direct een stuk ruimer. Voeg daar de volle waterdruppels en de diverse straalsoorten van de Hansgrohe ShowerSelect aan toe en je ervaart ieder badkamerbezoek als een bijzondere belevenis. Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk: je schakelt met één knop tussen diverse straalsoorten.

Natuurlijke badkamer met natuurlijke materialen
Maak een afspraak
Natuurlijke badkamer met zwevend toilet
Natuurlijke badkamers kenmerken zich door het gebruik van pure materialen.
Natuurlijke oase

Planten laten uw natuurlijke badkamer leven. Welke planten geschikt zijn voor deze vochtige omgeving leest u in onze blog. 

Lees meer
Natuurlijke badkamer - Collage Nature 1 - natuurlijke oase
Natuurlijke oase

Planten laten uw natuurlijke badkamer leven. Welke planten geschikt zijn voor deze vochtige omgeving leest u in onze blog. 

Lees meer
Natuurlijke badkamer - Collage Nature 2 - hansgrohe showerselect
Hansgrohe ShowerSelect

Zachte druppels of toch liever een ontspannende massagestraal? Met één klik op de knop verandert u de straalsoort. 

Ontdek de ShowerSelect
Natuurlijke badkamer - Collage Nature 3 - helemaal zen
Helemaal zen 

Van omvallende shampooflesjes tot loszwervende sponsjes. Kleine ergernissen lost u stijlvol op met een korfje voor de douche. 

Meer accessoires
Plattegrond Nature badkamer - Baden+

Praktische badkamer: het ontwerp

De indeling van deze badkamer is heel praktisch. Alles is tegen de muren geplaatst waardoor er in het midden veel bewegingsruimte is.  De bijzondere structuurtegel geeft een warme, natuurlijke sfeer. Het plateau boven het toilet biedt ruimte voor leuke accessoires. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen

In deze badkamer

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Natuurlijke badkamer - Reviewblok
Natuurlijke badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties