Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Industriële douchewand Soho
Industriële douchewand Soho - Industriële douchewand Soho
Een douchewand van glas en zwart staal; de trend van nu!

Industriële douchewand Soho

In veel interieurs ziet u tegenwoordig industriële, stalen deuren. Geïnspireerd door deze trend en de stoere industriële bedrijfspanden in New York ontwierp Sealskin de Sealskin Soho. Een serie innovatieve douchewanden en -deuren met zwartmetalen profielen. Deze ‘urban chique’ douchedeuren geven uw badkamer een moderne, stoere look.

Industriële douchewand Soho - 1. Sealskin Soho douchewand

Sealskin Soho douchewand

Het industriële design van de Sealskin Soho douchedeur is consequent doorgevoerd tot in de kleinste details. De steun is blind bevestigd. Het lijkt alsof de steun in de muur verdwijnt. Heel bijzonder zijn ook de scharnieren. Deze zijn, als de deur gesloten is, compleet aan het zicht onttrokken. De scharnieren zijn uit vier elementen opgebouwd en hebben drie assen, waardoor de deur tot maar liefst 180 graden te openen is. De deur is ook drempelloos te plaatsen. Al deze doordachte designoplossingen zorgen voor een strakke, minimalistische look.

Maak een afspraak

Het schoonmaakgemak van de industriële douchewand

Het 8 mm dikke, heldere veiligheidsglas mét sealglas coating van de Selaskin Soho douchewand en -deur biedt u extra schoonmaakgemak. Dankzij deze coating hoeft u minder vaak te poetsen. Vuil en kalk zullen zich minder snel hechten. Nog een pluspunt: aan de binnenzijde loopt het glas door, zodat u met een wisser of handdoek het eenvoudig droog kunt wissen na iedere douche.

Industriële douchewand Soho - 2. Sealskin Het schoonmaakgemak van de industriële douchewand
ONTDEK MEER SEALSKIN SOHO
Sealskin - Soho - douche in nis - douchedeur met zwart profiel
Sealskin - Soho - brede inloopdouche met zwarte profielen
Sealskin - Soho - brede douche in nis - douchedeur met zwarte profielen
Sealskin - Soho - inloopdouche - douchewand met zwarte profielenus

Brede maatvoering in de Soho douchewand

De Sealskin Soho is zowel als douchewand als douchedeur te bestellen. U kunt met de Sealskin Soho een douchecabine of een inloopdouche laten maken. Standaard is de douche maar liefst 210 cm hoog en beschikbaar als draaideur (80, 90, 100 en 120 cm breed) die geplaatst kan worden in een nis of in combinatie met een zijwand (90 en 100 cm) én als inloopdouche (90, 100, 120 en 140 cm).

Sealskin douchewanden en douchecabines

Wilt u meer weten over het prachtige industriële design van de Sealskin Soho douche of de andere mooie doucheoplossingen van Sealskin? Maak een afspraak met uw Baden+ badkamerspecilaist en kom langs in onze showroom.

SEALSKIN COLLECTIE
 

Sealskin douchewand en douchecabine

 

Sealskin

 

Sealskin ligbaden

Industriële douchewand Soho - Reviewblok
Industriële douchewand Soho - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties