Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Primabad
Primabad - Primabad
Specialist in opbergen

Primabad badkamermeubels

Primabad wil dat iedereen kan genieten van een mooie badkamer met genoeg opbergruimte. Het assortiment badkamermeubels is daarom zeer uitgebreid en bestaat uit meerdere series in diverse prijsklassen. Binnen iedere serie is het mogelijk om samen met de Baden+ badkamerspecialist  Everts BV in Haarlem uw ideale badkamermeubel te ontwerpen. Zo kunt u het meubel aanpassen aan de stijl en het formaat van uw badkamer.

BEKIJK DE COLLECTIE

Primabad - 1. Primabad stel zelf samen

Stel zelf samen

Iedere meubelserie van Primabad is naar eigen wens samen te stellen, omdat alle meubels uit losse onderdelen bestaan. Het is mogelijk om zelf het wastafelblad, kleuren, kasten en handgrepen te kiezen en de breedte van het meubel te bepalen. Het wastafelblad is bijvoorbeeld verkrijgbaar in kunstmarmer (acryl), betonlook en keramiek. Of een HPL blad met opbouwkommen.

Uw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem vertelt u graag meer over Primabad.

Maak een afspraak
Primabad - 2. Primabad houten badkamermeubel

Houten badkamermeubel

De badkamermeubels van Primabad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Populair in de badkamer zijn badkamermeubels in houttinten. De kleur en structuur geven de badkamer een natuurlijke uitstraling. Uw Baden+ badkamerspecialist Everts BV in Haarlem geeft u graag advies over de mogelijkheden van een badkamermeubel in houtkleur in uw badkamer.

Primabad - 3. Primabad diverse breedtematen

Diverse breedtematen

Voor iedere ruimte en gezinssituatie is er een Primabad badkamermeubel. Het Primabad Original badmeubel bijvoorbeeld is leverbaar in breedtematen die variëren van 120cm tot een maximum van 280cm. Een groot badkamermeubel is zeer geschikt voor (grote) gezinnen. Zelfs voor de kleine badkamer is er een Primabad badkamermeubel. Kies bijvoorbeeld voor de badmeubel met een breedtemaat van 60cm. Door de lades zorgt dit compacte meubel toch voor voldoende opbergruimte.

Tien jaar garantie op uw badkamermeubel

Bij aankoop van een badkamermeubel wilt u er graag zo lang mogelijk van genieten. Kiest u voor een badmeubel van Primabad, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u na aankoop van een Primabad badkamermeubel altijd recht op 10 jaar garantie. Met een badkamermeubel van Primabad bent u verzekerd van jarenlang opbergplezier.

Primabad - 4. Primabad tien jaar garantie op uw badkamermeubel
Primabad collectie
 

Primabad Coast badkamermeubel

 

Primabad Exclusive XL

 

Primabad Original

 

Primabad Get Up

 

Primabad toiletmeubel

Primabad - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Primabad - Reviewblok
Primabad - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties