Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Keuco Plan Care
Keuco Plan Care - Keuco Plan Care
Praktisch, comfortabel met uitstekende kwaliteit

Keuco Plan Care

Naarmate we ouder worden, gaat comfort en veiligheid in de badkamer meer spelen. Misschien bent u bang dat u uitglijdt of wilt u zich onder de douche kunnen vasthouden. Keuco heeft prachtige badgrepen of douchestangen met een greep om extra ondersteuning te geven. Maar dat niet alleen. Keuco biedt met Plan Care een zeer omvangrijke collectie ergonomisch en elegant vormgegeven badkamerproducten die het leven in de badkamer makkelijker en aangenaam maken.

Keuco Plan Care - CB-keuco-plan-care-veiligheid

Plan Care voor veiligheid en comfort

Met de ergonomische Plan Care badkamerproducten van Keuco zorgt u voor comfort en veiligheid in uw badkamer. Met bijvoorbeeld Keuco’s opklapbare wc-steun met wc-rolhouder staat u makkelijker op en heeft u de wc-rol altijd binnen handbereik. Met een kantelspiegel kunt u zich zittend scheren of opmaken. En met de Plan Care toiletborstel met een extra lange steel is schoonmaken ook nét wat makkelijker.

Klapzitting van de Plan Care collectie

Na een lange dag werken, is zittend douchen heerlijk ontspannend en bovenal veilig. De klapzitting van Keuco zorgt met de zachte zitting voor ultiem douchecomfort. Door zijn stijlvolle ontwerp en zijn hoogwaardige materialen valt de zitting direct op. Door het sterk en doordachte ophangsysteem kan het een hoge belastbaarheid van 150 kg aan. De klapzitting is verkrijgbaar in de kleuren zwartgrijs, lichtgrijs of wit. Voor extra comfort kunt u de zitting bovendien combineren met een rugleuning.

Vraag uw badkamerspecialist van Everts BV om advies om samen met u een veilige en comfortabele badkamer te ontwerpen met de Keuco Plan Care producten.

Maak een afspraak
Keuco Plan Care - CB-keuco-plancare-douchezitje
MEER KEUCO PLAN CARE
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4
KEUCO COLLECTIE
 

Keuco badkamermeubels

 

Keuco IXMO

 

Keuco kranen

 

Keuco

 

Keuco spiegelkasten

 

Keuco accessoires

 

Keuco Cosmeticaspiegels

Keuco Plan Care - Reviewblok
Keuco Plan Care - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties