Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
HSK Walk In inloopdouche
HSK Walk In inloopdouche - HSK Walk In inloopdouche
Drempeloos douchen

HSK Walk In inloopdouche

Het beeld van een douche is door de jaren heen flink veranderd. Waar de douche voorheen een praktisch onderdeel van de badkamer was, speelt design nu ook een belangrijke rol. De douche moet handig zijn in gebruik, maar het moet ook passen bij de stijl van uw badkamer. Ontdekt het assortiment inloopdouches en douchewanden van Everts BV in Haarlem.

HSK Walk In inloopdouche - 1. HSK inloopdouche voor iedereen

Inloopdouche voor iedereen

De Walk In inloopdouche van HSK blinkt niet alleen uit in design, het geeft u ook een ruimtelijk gevoel. Een inloopdouche is geen afgesloten ruimte, maar u kunt er toch onbezorgd genieten van een douche zonder gespetter. Doordat de ruimte niet afgesloten is, is een inloopdouche zeer geschikt is voor ouderen, kinderen of mensen met een beperking. En kiest u voor een strakke douchewand dan is de inloopdouche zeer trendy. Naar wens kunt u de badkamer nog veiliger maken. Laat uw douchewand bijvoorbeeld behandelen met een antislip-coating.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Inloopdouche op maat in uw badkamer

De Walk In douchewand van HSK is op meerdere manieren te plaatsen, waardoor er in bijna iedere ruimte een inloopdouche geplaatst kan worden. Of de inloopdouche nu in een hoek, nis of vrij in de ruimte is geplaatst, u kunt de douche altijd vrij, zonder barrières inlopen.

HSK Walk In inloopdouche - 2. HSK inloopdouche op maat in uw badkamer
Inloopdouche met glazen schuifwand

Bij Everts BV in Haarlem maken we graag een badkamerontwerp op maat. Hierin laten we de mogelijkheden van een inloopdouche zien en denken we graag met u mee over de rest van de indeling. Een badkamerontwerp bij Everts BV in Haarlem is gratis en geheel vrijblijvend.

MOGELIJKHEDEN HSK INLOOPDOUCHE
HSK - Walk In - inloopdouche
HSK Walk In K2 - inloopdouche
HSK - Walk In - inloopdouche
HSK - Walk In Pro - inloopdouche - mat zwart

Diverse soorten glas

Bij het samenstellen van De Walk In inloopdouche heeft u de keuze uit diverse glassoorten, waardoor de douchewand een extra functie krijgt. Een douchewand met matglas of een wand met spiegelglas zorgt namelijk voor meer privacy in de douche.

Industriële inloopdouche

Ga voor een trendy badkamer en kies een douchewand met grijs- of gerookt glas met zwarte profielen. Dit glas is perfect te combineren met een douchecabine met profielen in de kleur matzwart of een zwarte kraan. Gaat u voor helder glas? Deze glassoort laat zelfs een kleine badkamer optische groter lijken.

HSK COLLECTIE
 

HSK Dobla: ligbad en douche in één

 

HSK Edelglas

 

HSK RenoDeco

 

HSK Douchecabine

 

HSK

HSK Walk In inloopdouche - Reviewblok
HSK Walk In inloopdouche - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties