Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
HSK
HSK - HSK
Ontspannen en comfortabel douchen

HSK-Douchewanden

HSK produceert douchewanden en douchecabines in hun eigen fabriek in Duitsland. Alle producten kenmerken zich door de uitstekende Duitse kwaliteit. HSK heeft doucheoplossingen voor iedere ruimte en gezinssituatie. Alle producten zijn stuk voor stuk ontworpen op basis van de laatste designtrends en de nieuwste technologieën. Alles om uw douche-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u optimaal kunt ontspannen. Laat u inspireren door de complete collectie van HSK bij Everts BV in Haarlem.

BEKIJK DE COLLECTIE

HSK - 1. HSK douchen op maat

Douchen op maat

HSK maakt douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden aan uw badkamer. Zo zijn alle douchewanden verkrijgbaar in standaardmaten, maar HSK levert ook maatwerk. Alles is mogelijk! Zelfs een inloopdouche in een kleine badkamer of een douchecabine onder een schuin dak behoort tot de mogelijkheden. De badkameradviseurs van Everts BV in Haarlem maken graag een badkamerontwerp dat aansluit bij de ruimte en uw persoonlijke wensen.

Uw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem vertelt u graag meer over HSK.

Maak een afspraak
HSK - 2. HSK comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid

Naast ontspanning is het belangrijk dat u veilig en onbezorgd kunt douchen en baden. HSK heeft diverse slimme oplossingen ontwikkeld die het comfort in de badkamer vergroten. Kies bijvoorbeeld voor Walk In Easy douchewand met een greepuitsparing in het glas of het HSK Dobla douchebad. Dit douchebad heeft een lage instap, zodat u niet over de hoge badrand hoeft te stappen.

HSK - 3. HSK garantie en service

Garantie en service

Het gebruik van hoogwaardige materialen, bekwame vakmensen die werken volgens strenge kwaliteitseisen en productie in eigen fabriek in Duitsland maken het mogelijk om een zeer uitgebreide garantie aan te bieden. Een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op alle douchecabines, maar ook extra 20-jarige nakoopgarantie op alle onderdelen zorgen ervoor dat u altijd een douchewand met zekerheid koopt!

HSK Collectie
 

HSK Dobla: ligbad en douche in één

 

HSK Edelglas

 

HSK RenoDeco

 

HSK Douchecabine

 

HSK Walk In inloopdouche

HSK - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

HSK - Reviewblok
HSK - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties