Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Hansgrohe showerselect
Hansgrohe showerselect - Hansgrohe showerselect
Selecteer uw favoriete waterstraal  

Hansgrohe ShowerSelect

Met de Hansgrohe Showerselect thermostaat heeft u de douchebeleving zelf in de hand. Verander de straalsoort met slechts één druk op de knop. Een ontspannende regendouche, een massagestraal of liever allebei? Met deze slimme doucheoplossing beleeft u nog meer doucheplezier.

Hansgrohe showerselect - 1. Hansgrohe wissel van straalsoort

Wissel van straalsoort

De Hansgrohe Showerselect geeft optimaal comfort in de badkamer. Zowel een inbouw- als opbouwvariant is mogelijk. Bij de inbouwvariant wordt een inbouwthermostaat voorzien van een afbouwdeel met een Selectknop. Met deze knop wisselt u bijvoorbeeld tussen de hoofd- en handdouche of gebruikt u beide douchefuncties tegelijk. De Hansgrohe Showertablet is een stijlvol voorbeeld van een opbouwvariant. Ook hier kunt u via de Showerselect-knoppen voor verschillende stralen kiezen en dankzij het ruime planchet op de thermostaatkraan is er ook ruimte voor uw doucheflesjes.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Showerselect voor iedereen

De bediening van de Hansgrohe Showerselect is zeer gemakkelijk door zijn eenvoudige design en duidelijke symbolen. De Showerselect past goed in de familiebadkamer, maar is ook geschikt voor ouderen en mensen met een beperking.

Hansgrohe showerselect - 2. Hansgrohe Showerselect voor iedereen
Hansgrohe showerselect - 2. Hansgrohe Showerselect voor iedereen

Veilige oplossing

De Showerselect thermostaat is voorzien van een SafetyFunctie die verbranding aan heet water voorkomt. Deze waterbegrenzer zorgt ervoor dat het water niet warmer wordt dan 40°C. De ingebouwde thermostaat houdt het water op constante temperatuur, ook als u de douche voor een korte periode uitschakelt.

Voordelen van Hansgrohe Showerselect

De Hansgrohe ShowerSelect kent veel voordelen. Met slechts één druk op de knop schakelt u tussen verschillende douchefuncties. Tevens is de thermostaat verkrijgbaar in diverse designs en kleuren, waardoor deze altijd in uw badkamer past. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en temperatuurbegrenzing van 40°C biedt de ShowerSelect veel comfort en veiligheid.

Hansgrohe Showerselect in uw badkamer

Wilt u ook genieten van de Hansgrohe ShowerSelect in uw douche? De badkameradviseurs van Everts BV in Haarlem informeren u graag over de mogelijkheden. Ook kunt u terecht voor een persoonlijk ontwerp, dat precies bij u en uw badkamer past. Maak een afspraak of bezoek een van onze winkels voor meer informatie.

HANSGROHE COLLECTIE
 

Hansgrohe douchesystemen

 

Hansgrohe wastafelkranen

 

Hansgrohe

 

Hansgrohe raindance

 

Hansgrohe puravida

 

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan

Hansgrohe showerselect - Reviewblok
Hansgrohe showerselect - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties