Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Hansgrohe
Hansgrohe - Hansgrohe
innovatief in kranen en douchesystemen

Hansgrohe

Hansgrohe staat al sinds 1901 voor kwaliteit en design, in combinatie met slimme technologieën. Alle producten van Hansgrohe zijn ontwikkeld om het plezier in de badkamer te vergroten. Wat dacht u van een douchesysteem met een heerlijke regendouche? Of een wastafelkraan met een ergonomische drukknop in plaats van een hendel? Elke serie van Hansgrohe omvat douchesystemen en kranen voor de wastafel en bij het bad. Hierdoor kunt u de designlijn naar keuze doortrekken in de gehele badkamer.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Hansgrohe - 1. Hansgrohe Slimme technologieën

Slimme technologieën van Hansgrohe

De producten van Hansgrohe staan bekend om slimme technologieën. Met uitvindingen zoals de glijstang lang geleden, verstelbare douchestralen, het QuickClean anti-kalksysteem en de AirPower doucheregen is Hansgrohe een innovatief leider in de internationale sanitairbranche. Daarnaast heeft Hansgrohe een passie voor water, wat u terugziet in de waterbesparende technieken. Zo bespaart u met producten voorzien van de EcoSmart technologie liters water, zonder dat u inlevert op comfort.

Uw badkamerspecialist Everts BV in Haarlem vertelt u graag meer over Hansgrohe.

Maak een afspraak  
  Hansgrohe - 2. Hansgrohe geprezen designs

Geprezen designs

Er gaat een lang ontwerpproces vooraf aan een product van Hansgrohe. Er wordt bij het ontwerp niet alleen gekeken naar de ideale vormgeving, maar ook naar de aansluiting op de verschillende dagelijkse bezigheden. Natuurlijk voldoen alle producten aan de wettelijke keurmerken. Niet voor niets zijn de producten en uitvindingen over de hele wereld geprezen met prijzen en design awards.

Bent u op zoek naar een unieke kraan of douchekop, ontworpen door de grootste designers ter wereld? Laat u inspireren door de Hansgrohe Axor collecties. Bij het ontwerp van deze collecties is er niet alleen gekeken naar het product, maar ook naar de badkamerruimte waar deze in geplaatst wordt.

  Hansgrohe - 3. Hansgrohe Kwaliteit en garantie

Kwaliteit en garantie

Bij Hansgrohe denken ze verder dan design. Ook bedieningsgemak, de nieuwste innovaties en milieuvriendelijke materialen spelen een belangrijke rol in het ontwikkelingsproces. Alle producten van Hansgrohe zijn dan ook ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge Hansgrohe kwaliteitseisen en worden geleverd met een fabrieksgarantie van vijf jaar.

Hansgrohe collectie
   

Hansgrohe douchesystemen

   

Hansgrohe wastafelkranen

   

Hansgrohe showerselect

   

Hansgrohe raindance

   

Hansgrohe puravida

   

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan

Hansgrohe - Reviewblok
Hansgrohe - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties