Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Bruynzeel baden
Bruynzeel baden - Bruynzeel baden
Optimaal badcomfort in je badkamer

Bruynzeel baden

Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in een bad van Bruynzeel. Alle Bruynzeel baden worden ontwikkeld met één doel: optimaal badcomfort. In het uitgebreide assortiment vind je dan ook een bad dat bij je past. Wil je ruimte besparen, douchen én baden of een bad met een unieke vorm? Bij Bruynzeel is alles mogelijk. 

Bruynzeel baden - 1. Bruynzeel baden voor iedere badkamer

Bruynzeel baden voor iedere badkamer

Voor elke badkamer heeft Bruynzeel een passend ligbad. Kies bijvoorbeeld voor een ligbad dat een kleine badkamer groter laat lijken, een ligbad dat een ruime badkamer juist extra benadrukt of een extra diep bad. Het ligbad en douchebad uit de serie Hello is maar liefst 50 cm diep. Hierdoor blijf je heerlijk met je knieën onder water. Alle Bruynzeel ligbaden kenmerken zich door een minimalistisch, modern design.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Everts BV in Haarlem voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Unieke materialen voor optimaal comfort

De Bruynzeel ligbaden geven optimaal comfort. Ze zijn gemaakt van gegoten- en ABS-Acryl, dat erg veel voordelen heeft. Dit materiaal werkt geluiddempend en zorgt ervoor dat het badwater extra lang warm blijft. Zo kun je helemaal ontspannen in een ligbad van Bruynzeel.

Bruynzeel baden - 2. Bruynzeel Unieke materialen voor optimaal comfort
Bruynzeel baden - 2. Bruynzeel Unieke materialen voor optimaal comfort

De baden hebben daarnaast een poriënvrij oppervlak. Kalk- en zeepresten krijgen hierdoor geen kans om zich te hechten aan je ligbad. Schoonmaken is dan ook erg gemakkelijk. Lichte beschadigingen en kleine krasjes zijn gemakkelijk weg te werken met een polijstmiddel

Greenline baden

Heerlijk badderen in een milieuvriendelijk bad? De serie Greenline van Bruynzeel bestaat uit duurzaam ontwikkelde ligbaden. Deze zien er prachtig uit en zijn gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. De Greenline serie bestaat uit vier verschillende baden: Mako, Plato, Pura en de Vigo. Ieder bad kenmerkt zich door zijn eigen design, vormen en maten.

Bruynzeel douchebaden

Met een douchebad combineer je het beste van twee werelden. Een bad om uitgebreid te ontspannen en een douche om je snel op te frissen. Het Hello douchebad van Bruynzeel heeft een modern design met een schuine afloop. Tevens kun je kiezen voor een linker- of rechtermodel. Daarmee past dit douchebad praktisch in elke badkamer.

BRUYNZEEL COLLECTIE
 

Bruynzeel badkamermeubel

 

Bruynzeel douchecabine

 

Bruynzeel

Bruynzeel baden - Reviewblok
Bruynzeel baden - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties