Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij

Betonstuc badkamer

Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer  

Eigentijdse betonstuc badkamer 'Steppe'

Een betonstuc badkamer kenmerkt zich natuurlijk door het waterbestendige Beton Ciré. Dit waterdichte pleistermateriaal is geschikt voor een vochtige omgeving als een badkamer. Het geeft de look van beton of natuursteen. Neem onze Steppe badkamer: bij uitstek een badkamer waarin eenvoud en rust door kleurgebruik samengaan met luxe. Door in deze betonstuc badkamer de juiste accenten te leggen, creëer je een unieke badkamer die als geen ander bij je past.

Betonstuc badkamer - Kenmerken betonstuc badkamer

Kies voor een eigentijdse badkamer

  • Waterbestendig Beton Ciré
  • Rustgevend karakter
  • Tijdloze kleurstelling
  • Slank softclose toilet
  • Volop opbergruimte
  • Ruimtebesparende oplossingen

Op zoek naar een betonstuc badkamer of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Everts BV in Haarlem.

Ontdek de betonstuc badkamer

Moderne accessoires voor de badkamer

In een betonstuc badkamer maken kleine accenten een groot verschil. Moderne accessoires zijn daarom essentieel om je badkamer helemaal naar je wens te maken. Of je nu kiest voor een luxe handdoekrek, een doucheplateau met wisser van Keuco of wat groene plantjes in aardewerk: met de juiste styling maakt je de badkamer helemaal af. 

Eigentijdse badkamer met betonlook wandtegels
Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer
 
Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer

Betonlook badkamer

De muren van deze betonstuc badkamer zijn bewerkt met het waterbestendige Beton Ciré. Samen met de crème-matte Sphinx Basilique vloertegels geeft dat een prachtige natuurlijke uitstraling. Typisch een betonlook badkamer van deze tijd! Ook bijzonder aan deze eigentijdse badkamer is het softclose toilet. Dankzij het opvallende design oogt dit royale toilet bijzonder slank. En met de glazen bedieningsplaat van Geberit Sigma 50 maak je het moderne plaatje helemaal af.

Een handigheidje dat we je niet willen onthouden: de douchehoek met functionele Sealskin hoekinstap. De douchecabine heeft een pendel douchedeur. Deze deur vouw je in de doucheruimte. Daarmee geniet je van een ruime douche zónder dat het je veel ruimte kost.

Eigentijdse badkamer met softclose toilet
Betonstuc badkamer met brede wastafel
In een betonlook badkamer maken kleine accenten een groot verschil.
Veelzijdige spiegelkast

Met een spiegelkast van Geberit heeft u het beste van twee werelden. Een spiegel om u op te frissen en een kast voor extra opberggemak.

Meer spiegelkasten
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 1 - veelzijdige spiegelkast
Veelzijdige spiegelkast

Met een spiegelkast van Geberit heeft u het beste van twee werelden. Een spiegel om u op te frissen en een kast voor extra opberggemak.

Meer spiegelkasten
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 2 - minimalistische elegantie
Minimalistische elegantie

De kranen van GROHE Essence zijn minimalistisch van buiten, maar van binnen hebben ze een geavanceerde technologie. Jarenlang comfort gegarandeerd.

Meer GROHE
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 3 - doucheplateau voor alle doucheproducten
Doucheplateau

Accessoires maken je badkamer compleet. Neem nou het doucheplateau van Keuco. Ideaal voor losse doucheproducten. Lees er hier meer over.

Meer Keuco accessoires
Plattegrond Steppe badkamer - Baden+

Betonstuc badkamer: het ontwerp

Dit badkamerontwerp heeft moderne tegels en betonstuc. Doordat alles tegen de muur is geplaatst, ontstaat er ruimte in de badkamer. Mocht er toch ruimte te kort zijn, dan is deze douchecabine de oplossing. De deuren openen naar binnen en zijn zo ruimtebesparend. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

In deze badkamer

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Betonstuc badkamer - Reviewblok
Betonstuc badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties