Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Maak een moodboard van je badkamerwensen - Maak een moodboard van je badkamerwensen Maak een moodboard van je badkamerwensen - Maak een moodboard van je badkamerwensen

Maak een moodboard van je badkamerwensen

Kom je op onze website leuke ideeën tegen voor je nieuwe badkamer? Sla ze dan gelijk op met ons online moodboard. Op de afbeeldingen staan hartjes, die je kunt aanklikken. Daarna verschijnen ze op je persoonlijke moodboard. In een mum van tijd heb je zo de mooiste collage van jouw beste badkamer ideeën.

Ideeën voor jouw badkamer

Er is veel keuze in douches, baden, badkamermeubels, tegels en nog veel meer. Als je met een nieuwe badkamer aan de slag gaat, is het daarom een goed idee om te kijken wat je leuk vindt. Op onze website doe je volop inspiratie op. Je vindt sfeervolle afbeeldingen van allerlei stijlen badkamers en de nieuwste producten van onze badkamermerken. Surf langs onze complete badkamers en ontdek de nieuwste trends. 

Een badkamer moodboard maken

Jeuken je handen om aan de slag te gaan met jouw ideale badkamer? Je hoeft niet meer met schaar en lijm aan de slag om een collage van de meest aansprekende plaatjes te maken. Je kunt eenvoudig een online moodboard maken! In deze animatievideo laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet. 

Tips voor je badkamer moodboard

Het maken van een moodboard kan heel handig zijn. Je krijgt een goed beeld van je wensen. Ook laat je met een moodboard makkelijk aan anderen zien welke stijl je aanspreekt. Kijk om een moodboard te maken allereerst naar welke badkamerstijl je aanspreekt. Ga je voor een moderne, luxe of een natuurlijke badkamer?

Maak een moodboard van je badkamerwensen - 2 Tips voor je badkamer moodboard
Maak een moodboard van je badkamerwensen - 2 Tips voor je badkamer moodboard

Maak een keuze uit het mooiste sanitair

Weet je welke badkamerstijl je aanspreekt? Zoom dan in op de verschillende producten. Dat kun je doen door naar onze merkenpagina’s te gaan. Zeker als je houdt van een bepaald merk, bijvoorbeeld Hansgrohe of Sealskin. Maakt het merk je niet uit? Ga dan naar onze collectiepagina’s. Hier vind je allerlei mooie kranen, meubels, douches en alle andere zaken voor je badkamer. Bovendien krijg je hier ook gelijk advies en tips van onze experts.

Bewaar, mail of deel je badkamer moodboard

Heb je de nieuwste trends gespot en je ideeen op je moodboard verzameld? Maak dan een account aan. Zo zorg je ervoor dat al je afbeeldingen op het moodboard bewaard blijven en niet meer verloren gaan. Ook kun je via het account je moodboard delen via Whatsapp, Facebook en de mail. Handig om feedback te vragen aan je partner, vrienden of familie. Of gewoon om je prachtige moodboard te showen! 

Maak een moodboard van je badkamerwensen - Bewaren en winkel
Maak een moodboard van je badkamerwensen - Bewaren en winkel

Badkamerwensen bekijken in de winkel

Online bekijken wat je mooi vindt en inspiratie opdoen is de eerste stap op weg naar jouw nieuwe badkamer. Echt tot leven komen je wensen in een badkamerwinkel. Onze badkamerspecialist Baden+ geeft je daar graag advies. Met je moodboard kan hij of zij je nog beter van dienst zijn en een badkamerontwerp op maat voor je maken. Print daarom je moodboard en neem hem mee. Of nog makkelijker: maak via het account een afspraak in de winkel. Een link naar je moodboard wordt dan automatisch meegestuurd.

Maak een moodboard van je badkamerwensen - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Inspiratie opdoen

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer

Waar vind je inspiratie voor je badkamer? We zetten de top 5 op een rij. Speur ze af voor jouw droombadkamer!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken