Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - Inspiratie: 4x zwart in de badkamer

Inspiratie: 4x zwart in de badkamer

De trend van nu is zwart! Ook in de badkamer zijn er steeds meer producten in deze trendkleur verkrijgbaar. Zwart geeft een industriële, stoere look aan de badkamer. Zeker als je zwarte kranen combineert met bijvoorbeeld een wastafel of tegel in een contrasterende kleur, zoals wit of marmer. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog vertellen we er alles over. 

Trendy badkamermeubel met zwarte kraan

De meeste badkamermeubels zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan trendy kleuren of natuurlijke structuren. Het is zelfs mogelijk een badkamermeubel helemaal op maat te laten maken! In een kleine badkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Bruynzeel Miko in combinatie met een zwarte Hotbath Cobber kraan. Is een zwarte kraan iets te gewaagd voor jou? De Hotbath Cobber kranenserie is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren.

Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - 1. Inspiratie: zwart in de badkamer
Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - 1. Inspiratie: zwart in de badkamer

Comfortabel douchen

De trendkleur zwart komt zelfs terug in de douche. Zo is het mogelijk om een Sunshower in de kleur zwart te laten installeren. Sunshower is een infraroodlamp die verkrijgbaar is als opbouw of inbouwvariant. De Sunshower maakt vastzittende spieren los en de UV-stralen zorgen ervoor dat je lichaam vitamine D aanmaakt.

Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - 2. Comfortabel douchen
Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - 2. Comfortabel douchen

Er zijn meer mogelijkheden voor een industriële look in je doucheruimte. Zo heeft HSK een douchecabine ontwikkeld met zwarte profielen. De zwarte elementen van de Atelier Plan Pur zijn subtiel, waardoor deze douchewand een tijdloos karakter heeft. Het water in de douchecabine kan worden afgevoerd door een Easy Drain douchegoot. Een douchegoot van Easy Drain kan geleverd worden zwart, rvs of in dezelfde kleur als je vloertegels.

Zwart geeft een industriële, stoere look aan je badkamer.

Zwart in de badkamer: hypermoderne radiator

Hoe fijn is het om jezelf in een warme handdoek te wikkelen na een verfrissende douche in je trendy douchecabine? De Vasco Oni radiator met twee elegante uitsparingen biedt de ruimte voor het opwarmen van twee handdoeken. De radiator is flinterdun en kan strak tegen de wand geplaatst worden.

Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - 3. Hypermoderne radiator
Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - 3. Hypermoderne radiator

Verlichting in de badkamer

Verlichting bepaalt de gehele uitstraling in je badkamer. Naast basisverlichting, zoals dimbare spotjes, zijn de zwarte lampjes van LoooX een leuke toevoeging in je badkamer. Hang ze bijvoorbeeld bij je badkamermeubel voor een sfeervolle, industriële look.

Deel dit artikel
Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - Reviewblok
Inspiratie: 4x zwart in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties