Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer

Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer

In het ontwerp van een industriële badkamer bepalen kleuren en materialen de hele uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan stalen frames of geometrische, strakke vormen. Een echte eyecatcher mag ook niet ontbreken in deze rauwe, stoere stijl. Dit blog geeft je een indruk welke producten perfect passen in een industriële badkamer. Laat je inspireren!

Industriële doucheruimte

De douche is vaak een centraal onderdeel van de badkamer. De Sealskin Soho douchewand past helemaal in het industriële plaatje. De douchewand met zwarte, strakke lijnen is een eyecatcher in iedere badkamer. Maak de inloopdouche of douchecabine compleet met een Hotbath Cobber douche, die verkrijgbaar is in maar liefst 12 verschillende kleuren. Wat dacht je van rosé, goud of matzwart?

Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - 1. Soho en hotbath douche fotos
Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - 1. Soho en hotbath douche fotos

Badkamermeubel met gekleurde kraan

Het badkamermeubel is naast heel functioneel ook een mooi item in de badkamer. Ze zijn in diverse designs verkrijgbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een houten badkamermeubel met zwarte fronten of een badkamermeubel met een stalen frame. Combineer een stoer meubel met een moderne, geometrische wastafelkraan van Hansgrohe of een gekleurde Grohe Essence kraan.

Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - 2. Badkamermeubel met gekleurde kranen/Radiator als statement
Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - 2. Badkamermeubel met gekleurde kranen/Radiator als statement

Radiator als statement in de badkamer

Je kunt zelfs de warmtebron in je badkamer aanpassen in de industriële stijl. De Instamat Iksol radiator is gebaseerd op een ladder die veel als decoratie in het interieur gebruikt wordt. Een statement in de badkamer!

In het ontwerp van een industriële badkamer bepalen kleuren
en materialen de hele uitstraling.

Badkameraccessoires

Maak de stoere look in de badkamer compleet met bijpassende accessoires. Geesa heeft de Nemox Black accessoirelijn in het assortiment met allerlei (functionele) mooimakers voor in de badkamer. Hang je handdoek op aan een matzwarte handdoekring- of haak en gooi je afval weg in een gitzwarte afvalemmer.

Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - 3. Badkameraccessoires
Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - 3. Badkameraccessoires

Unieke bedieningsplaten

Bij Geberit kunt u kiezen uit tientallen bedieningsplaten in vele kleuren. Het is ook mogelijk om de bedieningsplaat zelf vorm te geven met uw eigen design. Kies bijvoorbeeld voor een ruwe natuurfoto of een rauwe materiaaltextuur.

Deel dit artikel
Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - Reviewblok
Industrieel: 5x ideeën voor je badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties