Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij

Badkamer jaren
dertig woning in Brummen

Binnenkijken bij familie Van der Beek - Binnenkijken bij familie Van der Beek  

Binnenkijken bij...
Familie Van der Beek

Aan het woord:Erika van der Beek
Woonplaats:Brummen (Gelderland)
Type badkamer:Badkamer met historische sfeer 

 

Badkamer jaren dertig woning

Erika en Remco van der Beek wonen in een prachtige jaren dertig woning, die lange tijd dienstdeed als bankfiliaal. Ze hebben het pand in oude staat hersteld, met behoud van de jaren dertig details. Ook hun badkamer past perfect bij de sfeer van de woning.

Binnenkijken bij familie Van der Beek - badkamer jaren dertig woning
Binnenkijken bij familie Van der Beek - badkamer jaren dertig woning

In eigen beheer

De verbouwing was een hele klus, die ze grotendeels in eigen beheer hebben uitgevoerd. Leidraad was een plattegrond van de originele woning, die ze vonden in het gemeentearchief. De woning werd van binnen compleet gestript en ook het buitenterrein werd in oude staat hersteld. “We krijgen zulke leuke reacties”, vertelt Erika niet zonder trots

Zelfs vreemden die het huis nog van vroeger kennen, bellen aan om ons te complimenteren. Bijzonder, toch?
Binnenkijken bij familie Van der Beek - Badkamer in stijl

Badkamer in stijl

Voor het interieur van hun jaren dertig woning kozen Erika en Remco voor modern, met behoud van enkele karakteristieke details. “Strak, met niet te veel tierelantijnen, maar wel warm”, zo legt Erika uit. In de badkamer valt vooral de combinatie van teakhout met antracietkleurige tegels op. “We vielen meteen voor die warme houtkleur. Het heeft iets koloniaals en past perfect bij de historische stijl van het huis. En door de toepassing in strakke lijnen is het toch modern.”

Wat veel mensen niet weten, is dat teak een oliehoudend product is. Daarmee is het zeer geschikt voor de badkamer. Het kan behandeld worden met een vlekwas en/of een monocoat om het hout extra te beschermen.

Het heeft iets koloniaals en past perfect bij de historische stijl van het huis

Regendouche met Sunshower

”Een regendouche hadden we ook al in ons vorige huis, maar die hebben we nu op aanraden van de Baden+ badkamerspecialist aangevuld met een Sunshower. Een topadvies! We hebben immers allemaal steeds minder tijd; nu kunnen we tijdens het douchen ook lekker onze spieren verwennen. Die luxe combinatie is heerlijk: ik kan het iedereen van harte aanbevelen!”

Zelf geïnstalleerd

Voor de vloer en wanden hebben Erika en Remco gekozen voor een antracietkleurige tegel in twee verschillende formaten: een grote voor op de vloer en een smallere voor op de wanden. “Dat geeft rust, maar ongemerkt ook een speels effect.” Lachend vertelt Erika hoe ze alles zelf hebben geïnstalleerd in hun badkamer: “Dat was heus niet altijd even gemakkelijk, maar gelukkig is alles goed gelukt. En toen we het even niet meer wisten, hielp Baden+ ons uit de brand.”

Binnenkijken bij familie Van der Beek - afbeeldingen
Binnenkijken bij familie Van der Beek - afbeeldingen

Superservice

Dit is al de derde badkamer die ze samen met Baden+ realiseren. Dat is niet voor niks, wil Erika nog wel even benadrukken. “Ze leveren superservice, denken echt met je mee en verrassen je als trendwatcher met oplossingen die nét even anders zijn dan wat je zelf al had bedacht. Dat maakt zo’n project heel plezierig. Het gaat toch om een ruimte die je dagelijks gebruikt. Daar moet je goed over nadenken.” Op zoek naar nog meer inspiratie bij mensen thuis? Lees de verhalen in ons badkamerboek. 

Deel dit artikel
Binnenkijken bij familie Van der Beek - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Gerelateerde blogs
 

5 voordelen van de Sunshower Pure

Soepel en ontspannen de dag beginnen? De Sunshower Pure maakt het mogelijk. Lees over de vijf voordelen.

Lees meer
 

Tips voor een innovatieve, moderne badkamer

Met deze tips richt je een moderne badkamer stijlvol in. Zo geniet je elke dag weer van je moderne badkamer.

Lees meer
 

Badkamer verbouwen:
Dit moet je weten

Lees hier alles wat je moet weten als je de badkamer wilt laten verbouwen.

Lees meer
Binnenkijken bij familie Van der Beek - Reviewblok
Binnenkijken bij familie Van der Beek - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties