Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Zwarte doucheset aanbieding - Zwarte doucheset aanbieding

Zwarte doucheset aanbieding

Altijd al een zwarte douche willen hebben? Profiteer dan nu van de aantrekkelijk geprijsde doucheset van Hotbath. Deze prachtige doucheset koop je nu voor € 1.485 in plaats van € 1.515. Ontvang daarbij bovendien een gratis doucheplanchet ter waarde van € 140. Deze actie loopt van 15 juni tot en met 26 juli 2020.

Zwarte doucheset aanbieding - Combideal

Combideal

Wil je je de douche een hippe upgrade geven? Kies dan voor een zwarte douche. Daarmee krijgt je douche gelijk karakter. Sla je slag met deze combideal! Bij de scherp geprijsde moderne, matzwarte doucheset van Hotbath Cobber krijg je een handig doucheplanchet van Keuco ter waarde van € 140. Daarmee geef je jouw douche in een keer een trendy make-over.

Zwarte regendouche

Deze moderne matzwarte regendouche is een lust voor het oog. Het is een van de meest geliefde kraanontwerpen van Hotbath: de Hotbath Cobber. Kenmerkend zijn de strakke belijningen. Met deze moderne doucheset in de kleur matzwart geef je jouw douche een moderne, industrieële look. Zeker als je de douche combineert met de zwarte Sealskin Soho douchewand. Profiteer nu van de scherpe prijs voor deze zwarte doucheset en betaal € 1.485 in plaats van € 1.515.

Zwarte doucheset aanbieding - Hotbath Cobber
Zwarte doucheset aanbieding - Hotbath Cobber

Gratis doucheplanchet

Bij de zwarte doucheset ontvang je nu gratis een zwarte doucheplanchet van Keuco ter waarde van € 140. Met het handige doucheplanchet heb je al je shampoos en douchegel bij de hand. Ook het planchet heeft een strak design en past hierdoor perfect bij de Hotbath Cobber regendouche. Kom naar de winkel waar je we je graag meer vertellen over deze mooie combideal.

Zwarte doucheset aanbieding - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Zwarte doucheset aanbieding - Reviewblok
Zwarte doucheset aanbieding - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties