Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Sealskin Soho met 15% korting - Sealskin Soho met 15% korting

Sealskin Soho met 15% korting

Houd je van een industriële stijl? Dan is een Soho douchewand of Soho douchecabine iets voor jou. Tijdens de actieperiode koop je deze douchewanden en cabines uit deze serie met 15% korting. Kom langs in de showroom. Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Vraag naar de actievoorwaarden. Deze actie loopt van 15 juni tot en met 26 juli 2020.

Doucheoplossingen van topkwaliteit

Naast het strakke design is een Sealskin Soho douchewand of douchecabine ook duurzaam. Het veiligheidsglas van 8 mm bevat een antikalk coating, waardoor vuil en kalk niet snel hechten. In de doucheruimte is het glas ononderbroken. Zo kun je de wand na het douchen droog maken en houd je 'm douchebeurt na douchebeurt blinkend schoon.  

Lees meer over Sealskin Soho

Sealskin Soho met 15% korting - Sealskin Soho - Industriële trend
Sealskin Soho met 15% korting - Sealskin Soho - Industriële trend

Trend: industriële badkamer

Zwarte kranen, zwarte accessoires en zwarte douchewanden zijn geliefd! Geen wonder dat Industrial Chic één van de vier badkamertrends van 2020 is. Je leest alles over deze trend in ons blog of bezoek je badkamerspecialist Everts BV voor een gratis badkamerontwerp.

MAAK EEN AFSPRAAK

Douchewand zwart

De Soho douchewanden van Sealskin zijn geheel volgens de laatste trends. Ze kenmerken zich door een zwart, stalen frame. Dit zag je vroeger alleen in fabriekshallen en lofts, maar tegenwoordig vind je deze stijl overal in huis terug.

Doucheset zwart

Versterk het industriële effect en kies ook voor een doucheset in de kleur zwart. In onze folder vind je een bijpassende zwarte doucheset met korting. Je ontvangt er nu ook een gratis zwart doucheplanchet bij. 

Sealskin Soho met 15% korting - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Sealskin Soho met 15% korting - Reviewblok
Sealskin Soho met 15% korting - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties