Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Grohe Essence kraan met korting - Grohe Essence kraan met korting

Grohe Essence kraan met 35% korting

Grohe Essence: kranen die je qua design aan kunt passen aan je badkamer. Maar wel altijd met dezelfde, vertrouwende techniek aan de binnenkant. Deze hippe kranen koop je nu met 35% korting bij jouw Baden+ badkamerspecialist. Deze actie loopt van 15 juni tot en met 26 juli 2020.

Hippe kranen van topkwaliteit

Met een kraan kun je de badkamer snel en eenvoudig een totaal andere look geven. Grohe Essence kranen zijn zeer geschikt in een nieuwe badkamer, maar ook als snelle metamorfose. En kies je voor een kraan uit deze serie? Dan heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Dit komt mede door de SilkMove-techniek. Deze zorgt ervoor dat je de hendel altijd soepel kunt bedienen. Koop deze hippe kranen van topkwaliteit nu met 35% korting. Kom langs in de winkel!

Grohe Essence kraan met korting - Grohe Essence - Badkamerkranen
Grohe Essence kraan met korting - Grohe Essence - Badkamerkranen

Collectie badkamerkranen van Everts BV

Ben je nog aan het oriënteren welke kraan past bij jouw dagelijks gebruik? Bekijk eens onze collectie badkamerkranen. Je vindt er hoge, lage, veilige en gekleurde kranen. Liever persoonlijk advies? Everts BV geeft je graag advies. Je kunt ook bij ons terecht voor een compleet, gratis badkamerontwerp op maat.

MAAK EEN AFSPRAAK

Grohe Essence wastafelkraan

Een passende kraan bij je wastafel kiezen is eenvoudig met Grohe Essence. De kranen zijn verkrijgbaar in vier maten: S t/m XL. Voor een opbouwkom kies je voor een hoge kraan, voor een normale wastafel voor een kleinere variant. Ook de kleur stem je zelf af op de stijl van jouw badkamer.

Grohe Essence badkraan

Je kunt deze veelzijdige kraan ook toepassen bij een ligbad. Bijvoorbeeld als opbouw- of inbouwvariant. En heb je een vrijstaand bad? Dan maakt een Grohe Essence vrijstaande badkraan het geheel extra chique! In de winkel helpen we je graag met de keuze van kranen in jouw badkamer.

Grohe Essence kraan met korting - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Grohe Essence kraan met korting - Reviewblok
Grohe Essence kraan met korting - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties