Everts BV
Everts BV
Wagenweg 104
2012 NH Haarlem
023 514 9914 - info@evertsbv.nl
Aangesloten bij
Badkamer aanbieding - Badkamer aanbieding

Badkamer aanbieding

Profiteer nu van deze badkamer aanbieding. Bij aankoop van een complete badkamer vanaf € 4.500,- (exclusief installatie en tegels) ontvang je nu € 1.000, - aan tegels gratis. Of je nu kiest voor een moderne badkamer, een familiebadkamer of een kleine badkamer. Kom langs in de showroom en bekijk onze collectie wandtegels en vloertegels voor de badkamer. Deze actie loopt van 15 juni tot en met 26 juli 2020. Vraag naar de actievoorwaarden.

Waarom een complete badkamer van Baden+?

  • Badkamers in elke stijl en voor elk budget
  • Complete badkamer inclusief montage
  • Uniek badkamerontwerp, volledig op maat
Tegels badkamer aanbieding
Tegels badkamer aanbieding

Badkamertegels kiezen

Maak je badkamer af met wandtegels en vloertegels. Kies bijvoorbeeld voor tegels met een natuurlijke textuur, zoals houtlook-tegels. Dankzij de moderne technieken zijn deze tegels met hun nerven en noesten niet van echt te onderscheiden. Ook marmerlook tegels zijn populair en net zo mooi als echt marmer. Ook xxl tegels blijven onverminderd populair. Dat is ook begrijpelijk gezien de rust en ruimtelijkheid die je ermee creëert in de badkamer.

Meer tegeltrends en inspiratie vind je bij onze tegelcollectie

Wandtegels badkamer

In de badkamer wordt de gehele stijl mede bepaald door wandtegels. Hierin zijn allerlei soorten mogelijk. Houtlook wandtegels, betonlook wandtegels of bijvoorbeeld hexagon wandtegels. Wil je je complete badkamer verbouwen? Dan ontvang je nu tegels t.w.v. € 1.000,- gratis.

Vloertegels badkamer

Everts BV kan je ook adviseren in welk type vloertegels voor jouw badkamer geschikt zijn. Kom eens langs in de winkel. We laten je graag de mogelijkheden zien. En koop je een badkamer binnen de actieperiode? Dan kun je gebruik maken van de aanbieding: gratis tegels bij aankoop van een complete badkamer.

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Badkamer aanbieding - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Badkamer aanbieding - Reviewblok
Badkamer aanbieding - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties