Logo Everts
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Like ons op Facebook Baden+

Totaalinstallatie

Everts BV: voor al uw installatiewerk!

Totaalinstallatie

Uw totaalinstallateur voor in en om uw huis

Everts Sanitair en Verwarming ontzorgt u bij alle installatie klussen in en om uw huis in Haarlem en omgeving. Heeft u problemen met de waterleidingen in uw woning? Of is het riool verstopt? Neem direct contact met ons op en wij zorgen er voor dat het binnen no-time weer is verholpen. Woont u in Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en omgeving? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Ook voor dak- en zinkwerk, cv-installatie en onderhoud en alle denkbare loodgieterswerkzaamheden staat ons ervaren en professionele installatieteam voor u klaar.

Kwaliteit en service bij Everts Sanitair en Verwarming

Bij Everts BV in Haarlem leveren we alleen topkwaliteit. Wij ontzorgen u bij alle installatie problemen in uw huis voor de juiste prijs. Om alleen topkwaliteit te kunnen leveren werken wij met ons eigen installatieteam. Dit zijn allemaal vakspecialisten met ruime ervaring. Tevens voldoen wij aan de scherpe eisen om lid te mogen zijn van Uneto VNI.

Uneto VNI
Losse onderdelen nodig?

Mist u bij uw klus een kraantje, een fitting of wat isolatiemateriaal? Ook voor losse installatie onderdelen kunt u bij Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem terecht. Bij de afhaalbalie staan onze vakmensen klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien.

Eveleens sanitair in Aalsmeer

In de regio van Aalsmeer kunt u natuurlijk ook bij Eveleens sanitair terecht. Deze branchegenoot is in 2016 door Everts BV overgenomen.
Ook hier daar kunt u in de showroom terecht voor deskundig advies voor een complete badkamer inclusief installatie.

Direct contact opnemen