Logo Everts
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Like ons op Facebook Baden+

Over ons

Over Everts Sanitair en Verwarming

Over ons
marcel-mathot-lr.jpg
jkf-9726-web-haarlem.jpg
jkf-9690-web-haarlem.jpg
jkf-9708-web-haarlem.jpg
jkf-9713-web-haarlem.jpg
jkf-9635-web-haarlem.jpg
jkf-9643-web-haarlem.jpg
jkf-9673-web-haarlem.jpg
jkf-9610-web-haarlem.jpg
jkf-9621-web-haarlem.jpg
jkf-9544-web-haarlem.jpg
jkf-9545-web-haarlem.jpg
jkf-9608-web-haarlem.jpg
jkf-9535-web-haarlem.jpg
jkf-9537-web-haarlem.jpg
jkf-9523-web-haarlem.jpg
jkf-9525-web-haarlem.jpg
jkf-9532-web-haarlem.jpg
jkf-9519-web-haarlem.jpg
jkf-9522-web-haarlem.jpg
jkf-9514-web-haarlem.jpg

Everts BV is de specialist voor sanitair en installatiewerk!

Al 70 jaar zijn wij in Noord-Holland de totaalinstallateur voor in en om uw huis. Wij realiseren voor u een complete badkamer of toilet ruimte, ontzorgen u op het gebied van riool- en waterleiding werkzaamheden. Maar wij helpen u ook graag bij dak- en zinkwerk werkzaamheden.

Sinds 1946 is Everts Sanitair en Verwarming een betrouwbare partner in de wijde omgeving van Haarlem. Wij ontzorgen onze klanten voor de juiste prijs, waardoor onze vaste klantenkring steeds weer voor ons bedrijf kiest.
Everts Sanitair en Verwarming 70 jaar!

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze inspirerende badkamershowroom in Haarlem. Onze badkameradviseurs staan voor u klaar om u uitgebreid advies te geven voor uw nieuw sanitair. In een persoonlijk gesprek zetten wij uw wensen op een rij en maken wij indien gewenst een badkamerontwerp op maat. Laat u alvast inspireren op onze website... Houdt u van een moderne badkamer? Of kiest u voor een tijdloze badkamer? Alles is mogelijk bij Everts Sanitair en Verwarming.

Totaalinstallatie en losse onderdelen

Bij Everts BV. in Haarlem kunt u terecht voor de complete installatie van uw nieuwe badkamer of toilet, maar ook voor losse onderdelen kunt u bij onze vakspecialisten terecht. Bij de afhaalbalie in onze showroom geven onze ervaren vakmensen deskundig advies op alle installatie vragen.

CV-ketel en onderhoud

Everts Sanitair en Verwarming zorgt er voor dat u zorgeloos kunt genieten van warmte in de koude wintermaanden. Met onze onderhoudscontracten bent u ervan verzekerd dat uw CV-ketel goed onderhouden wordt en dus langer meegaat! Zo heeft u altijd warm water en voldoende warmte in uw woning in Haarlem en omgeving.

Overname Eveleens Aalsmeer

In 2016 heeft Everts BV branchegenoot Eveleens in Aalsmeer overgenomen. Door deze overname heeft Everts/Eveleens in 1 klap een goede regionale dekking tussen Haarlem en Aalsmeer. De bedrijven sluiten uitstekend op elkaar aan vanwege dezelfde visie op vakmanschap en kwaliteit.

Direct contact opnemen