Logo Everts
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Like ons op Facebook Baden+

In uw regio

In uw regio

In uw regio

Sanitairspecialist in Haarlem en omgeving

Everts Sanitair en Verwarming is een bekende naam in de sanitair branche in de omgeving van Haarlem. Al ruim 70 jaar realiseren wij met veel passie voor badkamers de mooiste projecten bij een vaste klantenkring. Met veel zorg en oog voor detail leveren wij enkel topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Maar ook voor al uw installatie klussen kunt u bij ons terecht. Naast een ruime inspirerende badkamershowroom heeft Everts BV. ook een installatiebedrijf.

Trends en innovaties voor uw nieuwe badkamer

Op onze website kunt u naar hartelust inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Wij informeren u graag over de laatste trends en sanitair innovaties. Everts levert enkel topkwaliteit en werkt daarvoor samen met de beste merken in de sanitair markt. Lees meer over de innovatieve kranen van Hansgrohe, bekijk de nieuwe spoeltechniek van de Aquablade van Ideal Standard en kent u ook het huismerk van Baden+ al? Sinds kort is Everts Sanitair en Verwarming uit Haarlem aangesloten bij de badkamerformule van Baden+. Hierdoor kunnen wij nog scherper inkopen en vindt u bij ons alleen de scherpste acties.

Everts installeert in heel Noord Holland

Ons ervaren installatie team komt graag bij u thuis om uw nieuwe badkamer, toilet of CV-ketel te installeren. Wij komen niet alleen bij klanten in Haarlem, maar helpen u ook graag in Zandvoort, Bloemendaal of Heemstede. Heeft u ook plannen om uw badkamer of toilet te renoveren? Bezoek onze showroom of maak direct een afspraak via onderstaande button.

Nieuws

Eveleens Sanitair hoofdsponsor AVA's Ringvaartloop
Op 22 oktober 2017 tekenden directeur Marcel Mathot van Everts Sanitair en Verwarming en Eveleens Sanitair in Aalsmeer, en Leo Eveleens namens AVA de sponsorovereenkomst voor de komende drie jaar. De Eveleens Sanitair Ringvaartloop met een kidsrun, 5 km, 10 km en de 16,1 km vindt plaats op zondag 26-11-2017.

Bekijk hier het hele artikel.

Direct contact opnemen